2777
2789
عنوان

افطار چی بخورم

204 بازدید | 14 پست

معدم کمی ناراحت درد داره.روز اول رو روزم رو گرفتم.ببینم چی میشه  حالا افطار چی بخورم با چی شروع کنم که لااقل روزه هام رو بگیرم خیلی اذیت نشم مممنون 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانوم شربت آلمینیوم راداروخانه هادارن ازشون بخر سحریک قاشق ازش بخور افطارهم یک قاشق بخور

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

با یکم اب جوش شروع کنین و یک مقدار کم سوپ شیر رقیق میدونین که برای معده های ناراحت غذای زیاد ابکی خوب نیست بعدش یکم شامی کباب بخورین 

اهسته اهسته باید بخورین و خیلی خوب بجوین تا معده تون شوکه نشه 

سبزیجات خام و ابسرد و سالاد رو محدود کنین و اب گرم زیادی بنوشین 

زولبیا بامیه هم خیلی کم بخورین براتون خوب نیست

حال متکلم از کلامش پیداست

آب جوش و چند عدد خرما

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
باقرص اعصاب تداخل نداره

نمی دونم ازپزشک سوال کنید

واقعاً نمیدونم تداخل دارویی داره یانه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
با یکم اب جوش شروع کنین و یک مقدار کم سوپ شیر رقیق میدونین که برای معده های ناراحت غذای زیاد ابکی خو ...

ممنون گلم.حیف که نمیشه سبزی بخورم من عاشق سبزی ام...

الا بذکر الله تطمئن القلوب
چشم مرسی

قبل ازاینکه این شربت رابخوری ازیک دکترسوال کن درمورداینکه تداخل دارویی باقرص اعصاب داره یانه