2777
2789

بچه ها بیاین بگین میخواین قبل از مرگتون چه کارایی انجام بدین بدون درنظرگرفتن محدودیت ها.

و لیست صدتایی از ارزوها و کارهایی که دوست دارین انجام بدین تهیه کنین.

من مهمترین کارم دیدن اهرام مصر و دیوار چین و یه مدت زندگی تو کره ست.

اینکه حتما یه کتاب رو بنویسم.

یه موسسه خیریه ایجاد کنم

یه کتابخونه به نام عموی شهیدم بسازم.

شما هم بگین تا به منم کمکی بشه ذهنم باز شه. 

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشوهرم طلاق بگيرم دوباره شوهر كنم😎

😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دوس دارم ي كاري كنم ك بعد مرگم صدقه جاريه بشه برام

خدا توفيقش رو بهم بده ان شاءالله

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

بچه هام بزرگ شن،سروسامونشون بدم،بعدسرموبذارم بمیرم 

خداکنه همینجورشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .