2821
2789
عنوان

تجربه تزریق اسپارتینا (تیرزپاتاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 183985 بازدید | 1048 پست
هی دوز بالا ببریم بدنمون زود عادت نمیکنهمثلا من باید سه ماه حداقل بزنم میترسم همین الان برم دوز پنج ...

بدن باید جواب بده دیگه عزیزم! زوری نمیتونی بهش دوز پایین بدی. بعد اینهمه وسواس بخرج میدی بدتر بدنت رو استرس میدی استپ میکنه

سلام دوستان خواستم یک توصیه خواهرانه بکنم راستش منم زیر نظر دکتر تغذیه دارم اسپارتینا میزنم یکی از م ...

اره واقعا..من خودم همش استرس اینو دارم که بعدش برنگرده

اما دکتر گفت بایداون موقع وزنت و کالری دریافتیتو محاسبه کنی تا توی اون وزن باقی بمونی..فکر کنم مجبوریم که کالری شماری رو داشته باشیم..البته ورزش و پیاده روی روهم حدامکان ترک نکنیم

چقدرررر سخته اخه🫠🥺

البته منی که میخوام باردار بشم قطعا دوباره برمیگردم 🥺 خداکنه افسردگی نگیرم..هم چاق بشم هم تغییرات بارداری

توکل بخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون خوش قلب🥰شما چندکیلو بودی و چند شدی؟چند هفتس که اسپارتینا میزنین ؟ببخش عزیزم زیاد سوال پرسیدم ...

من از ۱۰۶.۷۰۰ با دکتر از ۲۹ فروردین شروع کردم

الان ۹۶.۲۰۰ هستم و پنجشنبه اولین تزریق دوز ۷.۵ را زدم.

خودم یک تاپیک زدم و تجربه ام رو می نویسم نمی دونم می تونی تو پروفایلم ببینی یا نه.

ولی اینجا هم میام و از تجربیات همه استفاده می کنم.

سلام دوستان خواستم یک توصیه خواهرانه بکنم راستش منم زیر نظر دکتر تغذیه دارم اسپارتینا میزنم یکی از م ...

بله

من دیشب با دوستم صحبت میکردم اونم اسپارتینا میزنه

یک ماه هشت کیلو کم کرد و دیگه استپ خورد با افزایش دوز هم بدنش از استپ در نیومد

و از حالا دیگه رفته زیر نظر پزشک

و دقیقا همین حرف پزشک بهش زده

که اینقدررر کالری پایین خورده بدنش رفته فاز قحطی

گفتن حتمااا باید لاقل ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ بخورید

اینطوری بعدش بلافاصله وزن برمیگرده🙁

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

اره واقعا..من خودم همش استرس اینو دارم که بعدش برنگردهاما دکتر گفت بایداون موقع وزنت و کالری دریافتی ...

عزیزم با هر روشی لاغر کنیم خصوصا ماهایی که استعداد چاقی داریم . بعد از کنار گذاشتن اون روش ..اگرمراعات نداشته باشیم برمی گردیم سرجای اول .. برای من یکی که زیاد پیش اومده

قصد بارداری اولت یا فرزند دوم .. ؟

بخوای نخوای بارداری اضافه وزن داره

همینی که هست
دوست شما چند کیلو اضافه وزن داشته ؟

14 کیلو

وزن اولش ۷۸

وزنی ک باید بهش برسه ۶۴

قدش هم ۱۶۳

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

منم اکثرا کم میخورم ولی دیروز یک سیخ جگر و یک سیخ جوجه با یکم نون یکمم کیک با در حد یک مشت تخمه کدو خوردم الان از صبح حالم بهم میخوره و بوی فاسدی از معده م میاد 🥲

هر دفعه یکم بیشتر بخورم حال و روزم همینه

فردا نوبت تزریق پنجمم هست نمیدونم بازم ۲ونیم بزنم یا ۵

چون میگرن هم دارم بدنم هربار تزریق گردم بدجور عوارض نشون داده و شدیدا سردرد و چشم درد میگیرم تا یکی دو روز

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
من از ۱۰۶.۷۰۰ با دکتر از ۲۹ فروردین شروع کردمالان ۹۶.۲۰۰ هستم و پنجشنبه اولین تزریق دوز ۷.۵ را زدم.خ ...

اره عزیزم دیدم..منم بیام تجربمو بنویسم😉

خیلی حس خوبیه وزن دورقمی بشه😍

من حدودا نیم کیلو دیگه بیام پایین میشم دورقمی😅

عزیزم با هر روشی لاغر کنیم خصوصا ماهایی که استعداد چاقی داریم . بعد از کنار گذاشتن اون روش ..اگرمراع ...

یه پسر دارم..بارداری دوممه عزیزم

توکل بخدا این بار اگر باردار بشم تمام تلاشمو میکنم ک پرخوری نکنم..اخه سر بارداری اولم سن و تجربم کم بود خیییلی پرخوری میکردم

میگما من همیشه از اون موقع که چاق شده بودم پشت گردن و زیر بغلمم تیره شده بود

از وقتی که دارم اسپارتینا میزنم و لاغرتر شدم خییییلی پوستم روشن تر شده

منم اکثرا کم میخورم ولی دیروز یک سیخ جگر و یک سیخ جوجه با یکم نون یکمم کیک با در حد یک مشت تخمه کدو ...

با دکترت مشورت کن، ولی اگه اینهمه برات عوارض داره و با همین دوز هم داری جواب میگیری تا زمانی که اسنپ وزنی نداشتی ادامه بدی فک کنم منطقیه

منم اکثرا کم میخورم ولی دیروز یک سیخ جگر و یک سیخ جوجه با یکم نون یکمم کیک با در حد یک مشت تخمه کدو ...

برای منم یک بار اتفاق افتاد. عرق نعنا بخور، تا عصر هم هیچی نخور، وقتی حالت خوب شد ، غذا بخور

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز