2777
2789

راستش من با مادرشوهرم به طور کلی با ادب و احترام رفتار کردم تا حالا، البته ان هم احترام منو نگه داشته تازه از شش ماهگی تا دوسالگی پسرم هم ازش مراقبت می کرده! قبول دارم که مادر ها فقط نگران بچه خودشون هستند، ولی......من اگر خاطرتون باشه راجع به زن داداشم که سرطان بدخیم سینه داشت ، تاپیک هم زدم. متاسفانه دوهفته پیش فوت کرد و از خودش یک پسر دو سال و هشت ماهه به یادگار گذاشته که فعلا یک ماهی هست پیش ماست با برادرم!

مادر شوهر جان نگران آسایش پسرشون هستند و البته امنیت روانی نوشون!

روز ختم اون مرحومه نشسته بیخ گوش مامانم که داغدار عروس جوان و نگران پسر و نوه اش هستش،کلی درددل کرده و نگرانیهاشو ابراز کرده!

خیلی لجم گرفت ازش. حالا خوبه من همیشه با روی باز از فامیل شوهرم که شهرستانند تو خونه ام پذیرایی کردم و چند ماه پیش پاتختی برادرشوهرم را در خونه خودمون برگزار کردم! درسته به مادرم که نقش چندانی در تصمیمات ما داره، این حرف ها را بزنه؟ قبول دارم که شرایط سختیه،ولی سختیش روی دوش من و همسرم و برادرمه! لجم می گیره دورادور میشینند و نظر می دهند و ابراز نگرانی می کنند! 

خدا رحمت کنه اون بنده خدا رو

حرص نخور شما

طلا ک پاکه

چ منتش ب خاکه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم والا کاشکی یکم درک داشتن مادر شوهر ها وهمه چی رو از دریچه منفعت خودشون نمی نگریستند 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم واقعا متاسفم روحشون شاد خلی بغرنج طفل معصوم بچشون و برادرتون

خدارو شکر که شمارو دارند

بنظر من اصلا حرفهای بقیه رو نشنیده بگیرید بعضیا از روی نادانی حرفهایی میزندد 

مهم اینه که شما برای برادر زادتون تکیه گاه باشید و حرفهای پوچ بقیه روتون اثر نگذاره

سعی کنید تا بچه کوچیه برای برادرتون کسیو پیدا کنید که با وجدان و مهربان باشه بتونه برای طفل معصوم مادری کنه ما مورد مشابه داشتیم

قراره بچه برادرتونو شما و شوهرتون نگه دارید؟

نه عزیزم. فعلا موقتیه! خودش خونه زندگی داره. ما بچه را از این مصیبت فعلا دور نگه داشتیم. در حال مشاوره گرفتن هستیم که چطور شرایط براشون آسون تر بشه!

نه عزیزم. فعلا موقتیه! خودش خونه زندگی داره. ما بچه را از این مصیبت فعلا دور نگه داشتیم. در حال مشاو ...

فقط تورو خدا خواستید بعدها واسه داداشت زن بگیرید حواستونو جمع کنید آدم باشه طرف که بچه رو اذیت نکنه