2777
2789
عنوان

کسایی که گربه دارن

137 بازدید | 17 پست

میخوام برم مسافرت یه هفته شایدم دو هفته ای خونه نباشم، خیلی برام سخته گربم رو بسپرم به پدرم که البته خیلی دوسش داره اما اندازه من مراقبش نیست یا دست یکی که خودش گربه داره چون میترسم نسازن باهم، پانسیون هم تجربهای ندارم نمیدونم به اندازه ای که نشون میدن و تبلیغ میکنن واقعا درست رفتار میکنن یا نه، اگرم vip باشه ممکنه هزینش خیلی بالا باشه هنوز اطلاعی ندارم

کسی تجربه داره؟

(اگه تجربه نگهداری گربه خونگی دارین فقط جواب بدین علاقهای به توضیح ندارم راجع به گربه)

من پانسیون دارم

ولی منطقیش اینه پیش پدرت بمونه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین مشکلات هم داره نظافتشم هست

نظافت که نداره گربه خودش تمیزه فقط خاکش بایو تمیز بشه که پدرم مشکلی نداره

فقط گاهی دیدم یهو عصبی میشه از رفتاراش میترسم من نباشم این عصبانیته جدی بشه یا حواسش نباشه و گربم فرار کنه

منم وقتایی که نبودم میرفتم خونه مامانم اینا گربم میذاشتم پیش خواهرم پیش شخص متعمد بهتره

نگران این نبودی حواسشون نباشه فرار کنه؟

من گربم هی میخواد بره بیرون، موقع بیرون رفتن از خونه خیلی مشکل داریم باهاش

اگه گزینه پدر حذف شد، پانسیون شما شرایطش چطوره؟میتونم اعتماد کنم به پانسیون ها کلا؟هزینهها چطورن؟

من پانسیونم برای نگه داری پتای بی سرپرست یا بدسرپرسته

از کسی هزینه نمیگیرم همش پای خودمه

پانسیون خوب متاسفانه خیلی کمه و هزینه ها فوق العاده زیاد

به یکی از دوستان یا اطرافیان که عاشق پتن بسپری بهتره چون من تو یه سری پانسیون ها یه جیزایی دیدم که قلبم گرفت 😔

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
نگران این نبودی حواسشون نباشه فرار کنه؟من گربم هی میخواد بره بیرون، موقع بیرون رفتن از خونه خیلی مشک ...

نه در اون حد گربم نیست بخواد فرار کنه کلا خودمم زیاد بیرون نمیبرمش به خونه بیشتر وابسته است گربه ها معمولا اینجورین

نه مطمئن بودم حواسشون هست

نه در اون حد گربم نیست بخواد فرار کنه کلا خودمم زیاد بیرون نمیبرمش به خونه بیشتر وابسته است گربه ها ...

چه خوب

منم بیرون نمیبرم اما این کلا با گربههای دیگه فرق داره خیلی شیطونه، خیلی هم عذاب وجدان دارم که شاید درست این بود تو خیابون بمونه، اما الان اگه ولش کنم عذاب وجدان بیشتری میگیرم

من پانسیونم برای نگه داری پتای بی سرپرست یا بدسرپرسته از کسی هزینه نمیگیرم همش پای خودمه پانسیون خوب ...

راجع به پانسیون سایمون کت اطلاعی دارین؟ بنظر میاد فصاش خوب باشه اما فکر کنم قیمتاش خیلی فضایی باشه

راجع به پانسیون سایمون کت اطلاعی دارین؟ بنظر میاد فصاش خوب باشه اما فکر کنم قیمتاش خیلی فضایی باشه

نظر بدی راجبش نشنیدم

هزینش زیاده ولی سالناش درجه بندی داره

و هزینه هاش فرق داره