2777
2789

مثلا دیروز همش خونه بودیم بچه ها همش میگفتن بریم بیرون ولی ما نبردیم طفلکیا تو خونه حوصله شون سر رفته بود گوشی و پلی استیشن و ... اینا هم ندارن

۱۱ و ۱۳ ساله ن

دیشب قبل از خواب حس کردم که خیلی مادر پدر بدی هستیم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

نه اتفاقا من فکر میکنم جزو بهترین مادرو پدر دنیا هستیم

چون واقعا از اول تولد پسرمون تا الان همه چیز رو حساب بوده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اتفاقا من فکر میکنم جزو بهترین مادرو پدر دنیا هستیم چون واقعا از اول تولد پسرمون تا الان همه چیز ...

ماشاالله بهتون

میشه تعریف کنی چجوری هستین

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
من باردارم و استراحتی هستم همسرم خواست ببرتشون استخر ولی چون پسرم با لحن طلبکارانه با ما صحبت میکرد ...

اتفاقا کار خوبی کردید

بچه های این نسل به تربیت بیشتر نیاز دارن

یه خرده پرتوقع شدن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من همچین حسی دارم ولی الان متن شما رو خوندم به خودم امیدوار شدم😅

حداقل مقاومتی در مقابل خواسته های معقول ندارم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ماشاالله بهتون میشه تعریف کنی چجوری هستین

مرسی فدات شم

الویتمون پسرمونه ولی هیچ وقت پرتوقعش نمیکنیم

از اول تو خونه ادب حکم داشته اونم یاد گرفته

تو هر سن بهش مسئولیت هایی رو دادیم که تنبل نشه

هیچ وقتم به خاطر خرابکاری هاش دادو فریاد یا تنبیهش نکردیم فقط اموزشش دادیم و راه درستو یادش دادیم