2777
2789
عنوان

سلام مهربونا كسي ميدونه چه جور زردي نوزاد رو بايد رفع كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست

خودت هم چیز های خنکی مثل عرق کاسنی و عرق بید و بیدمشک بخور و زیاد بهش شیر بده هر چی بیشتر شیر بخوره بهتره تو یه تاپیکا مامانا گفتند حجامت ببرید ما اینجا نداشتیم اما وقتی بردمش ختنه دکتر گفت بذار یه ذره خونش بریزه تا زردیش زودتر خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از همتون دوستاي خوبم زرديش خيلي كمه ولي هست شير خشت رو حتما امتحان ميكنم فقط شير خودمو ميدم

خودت اب انار بخور،بهتره به بچه چیزی ندی اگه هم خیلی نگرانی بگو دکتر ازمایش بنویسه.شما هرچی بخوری از طریق شیرت به بچه هم اثر می کنه.اما وقتی مستقیم به بچه می دین معده بچه براش سخته. 

ببرش دکتر ببینه,,لازم باشه باید بیلی روبین چک بشه,,,,پسر منم بیمارستان بستری شد بعد دنیا اومدن ۱۰بود,,,دکتر گفت بمونه بهتره,,من شیرم هنوز راه نیفتاده بود دکتر اجازه داد باقطره چکون شیر خشک بدم,,ادرارش زیاد شد زردیش اومد پایین,,شیر خودمم روه افتاد بهش دادم,آوردم خونه چندبارم ترنجبین دادم,,,تند تند بهش شیر بده

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤

عزیزم منم بچم خیلی زردی داشت هرکاری کردم خوب نشد تا اینگه مامانجونم گفت دوقاشق سوب خوری بهش اب هندونه بده هندونه رو قاچ کن و با قاشق یه اسکوپ از هندونه رو بردار ابی که جمع میشه رو بده به بچت بخوره

چرا جعبه پیتزا مربعه  خودش گرده  وقت خوردنش میشه مثلث  

دختر منم زردی داشت دکتر گفت باید بستری بشه مامانم نذاشت گفت بیارش خونه. روزی سه بار عرق کاسنی با شیر خشت قاطی میکردم میذاشتم ته نشین بشه بعد میخوردم. ترنجبین با شیرخشت و قاطی میکردم دوباره میذاشتم تع نشین بشه میریختم تو یه لیوان دیگه دوباره میخوردم به بچه هم هر دفعه دوتا قطره چکون میدادم. خاک شیر با عرق کاسنی و عسل میخوردم البته زیاد شیرین نباشه. عرق کاسنی با شیر خشت و ترنجبین قاطی میکردم روزی سه بار با دستمال کاغذی یا پنبه میزدم پشت گوش و پیشونی و رو بینی بچه. لیمو شیرین تا میتونی بخور. غذاهای زرد و قرمز نخور تا چندروز. بدنشو با عرق کاسنی ولرم بشور من همه این کارارو کردم خوب خوب شد اصلا بستری نشد