2777
2789

سلاااام.

پدرم ۲۳ ساله که فوت کرده ولی اصلاااا به خواب من نمیاد.

دروغ چرا منم دختری نبودم که براش خیرات کنم...مثلا درحد توانم همیشه تو مراسمات اهل بیت شریک میشدم.

ولی اینکه مثلا مداوم برا پدرم کاری کنم نه!

خلاصه ی روزی شب جمعه ، با مامانم نشسته بودیم که یهو مامانمم گفت ببین بابات چقدر بیخیال فکره یبار از تو و داداشت سراغ نگرفته:/

صبح شد خالم زنگ که بابام تو خواب دیده کت و شلوار با ماشین شاسی بلند....

چون میگن خواب هر آدمی ممکن از افکارش باشه....

حدود ۲ هفته قبل شب جمعه یهو برای اولین بار برای پدرم سوره واقعه خوندم و بعد گفتم اگه بهت میرسه برو خواب مامانم ولی ی جور که نترسه....مامانم فردا صبح اومد خونه(رفته بود پیش مادرش) گفت آرزو بابات اومده بود به خوابم....بعد انگار داشتیم طلاق میگرفتیم...بابات هم انگار میخواست ازدواج کنه و خانواده دختره اومده بودن از ما تحقیق کنند....بعد میگه آخر خواب دیدم بابات اومده تو خونمون گرفته خوابیده 😅😂

میگم مامان رفته خواستگاری یکی دیگه اومده خونه خوابیده 🫠👌

میگه چی بگم بابایِ تو هست دیگه 😂

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم جاش خوبه معم

واقعا؟

من میگم نکنه بده که نمیاد؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

آخیخدادرحمتش کنه

صلوات برای حاجت روا شدنت

شادی روح امواتت

خواب ساخته ذهنه برا اثباتش بگم که اونا مسلما دیگه شکل قبلشون نیستن یعنی بدنشون رو که با خودشون نبردن ولی اگرم خوابشون رو ببینیم همون شکلین چرا چون ذهن ما داره اون خواب رو میسازه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

عزیزم کاری به این ندارم که جاش خوبه یا نه اما، پدر و مادر به گردن اولاد حق دارن،

شبی یه سوره قرآن براشون خوندن چکاری داره؟

پنجشنبه ها هم براشون یه خیرات کوچیک بدین، حتی در حد یه مبلغ خیییلی کم به یه کودک نیازمند به نیت پدتون، اموات چشم انتظارن.

من پیشنهاد میکنم زیاد براشون زیارت عاشورا بخونید، زیارت عاشورا برای مرده معجزه اس، جاشونو قطعا اگرم بد باشه خوب میکنه

خواب ساخته ذهنه برا اثباتش بگم که اونا مسلما دیگه شکل قبلشون نیستن یعنی بدنشون رو که با خودشون نبردن ...

اره

میگم دیگه

مثلا مامانم گغته رفته خواب خالم

یا من گفتم رفته خواب مامانم

دیگه خواهر چه ساخته ای ، ارتباط هست دیگه

عزیزم کاری به این ندارم که جاش خوبه یا نه اما، پدر و مادر به گردن اولاد حق دارن،شبی یه سوره قرآن برا ...

دیگه از اون شب که رفت خواب مادرم منم براشون مداوم میخونم.

نه اخه من دیدم خوابم نمیاد گفتم حتما ما رو نمیخواد...چون پدرش به ما ظلم کرد...

دیگه از اون شب که رفت خواب مادرم منم براشون مداوم میخونم.نه اخه من دیدم خوابم نمیاد گفتم حتما ما رو ...

قربون دل مهربونت.. تو به بزرگی خودت ببخشش، نذار اون دنیا عذاب بکشه.

بهرحال پدره، خیرات و قرآن خوندن تو براش، خیرش به خودتم میرسه