2777
2789
عنوان

کمک عمل بینی

708 بازدید | 41 پست

سلام دوستان یه مدته خیلی درگیرم نمیدونم پیش کی برم که پشیمون نشم اخه من بینیم خیلی مشکل نداره فقط یه کم قوز داره میترسم عمل کنم زشت شم یا بینی جدیدم به چهرم نیاد سه تا دکتر تو کرج شنیدم میگن خوبه

فرشته عبدالمطلبی

کامران اکرمی 

دکتر مفرد

تو اینترنت تحقیق کردم راجبشون راجب سه تاشونم هم خوب گفتن هم بد نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم

اصلا یکی بهم میگفت تهران برم بهتره یعنی واقعا دکترای تهران بهتر از کرجن 

کرج دو تومن ارزون تره خب

تو تهرانم دکتر حامد عباسی نمونه هاش و دیدم خوبه تهران ۷ تومن کرج ۵ تومن

توروخدا بیاید بگید از این ۴ تا دکتر چه اطلاعاتی دارین کسی بوده با اینا عمل کرده باشه راضی بودین بدی و خوبیشون و بگید من طبیعی میخوام فانتزی و عروسکی دوست ندارم یا اگه دکتر عالی و بینقصی میشناسید بگید اصلا بیاید بکید با کی عمل کردین

به نظرم عمل نکن. پشیمون میشی. از فکرش بیا بیرون. نمیخوام بترسونمت ولی یه نفر تو فامیل ما با وجودیکه خیلی زیبا بود باز بینی ش عمل کرد سه روز بعد از عمل تو خونه نصب شب بینی ش خونریزی کرد بیچاره خواب بود خون رفت تو ریه ش و فوت کرد   بقران راس میگم. تازه دکترش هم معروف بود . از دکتره شکایت کردن آخرش دکتره پیروز شد. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ایرادی نداره عمل نکنه ریسکه 

فقط یه کم قوز داره ولی خیلی ها بهم میگن عمل نکن خوبه بینیت خیلی ها هم میگن چهرت حیفه هیچ ایرادی تو چهرت نداری حیفه بینیت خوشگل نباشه البته اونا میگنا ببخشید حمل بر خودستایی نباشه

من عمل کردم با یحیوی بینیم طبیعیه خودم راضیم ولی اینقدر هرکی رسید گفت چرا اینقدر نوک بینیت پایینه چرا فانتزی عمل نکردی اینجوری که اصلا معلوم نیست عمل شده و...

اعصابمو بهم ریختن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
وااااای اسم دکترش چی بود خب باید نیمه نشسته میخوابید

نمیدونم جریان چی بود خانوادش اسم دکتره رو لو ندادن احتمالا تهدید شدن بیچاره ها... ولی میگفتن خیلی معروفه. دختر بیچاره اینقدر زیبا بود حیف شد و رفت. مامانش میگفت دخترم عروسک بود کاش قلم پام خرد میشد باهاش نمیرفتم دکتر ... 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

وای من قبل اینکه بیام نی نی سایت هیچ اطلاعی راجع به عمل بینی نداشتم تازه اینجا فهمیدم چه مشکلاتی براشون پیش میاد الانم فهمیدم باید نیمه نشسته بخوابن چرا آخه اگه واقعا مشکلی ندارید عمل نکنید

من عمل کردم با یحیوی بینیم طبیعیه خودم راضیم ولی اینقدر هرکی رسید گفت چرا اینقدر نوک بینیت پایینه چر ...

نه عزیزم اتفاقا طبیعی قشنگ تره فانتزی چیه از روبرو سوراخای بینیت معلومه وااای خیلی بد

فقط یه کم قوز داره ولی خیلی ها بهم میگن عمل نکن خوبه بینیت خیلی ها هم میگن چهرت حیفه هیچ ایرادی تو چ ...

اگه بینیت مشکل نداره عمل نکن چه کاریه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
وای من قبل اینکه بیام نی نی سایت هیچ اطلاعی راجع به عمل بینی نداشتم تازه اینجا فهمیدم چه مشکلاتی برا ...

دیگه چیکار کنم خیلی دوست دارم عمل کنم من خواهرم ۸ سال پیش عمل کرده مشکلی نداشته

نه عزیزم اتفاقا طبیعی قشنگ تره فانتزی چیه از روبرو سوراخای بینیت معلومه وااای خیلی بد

خودمم طبیعی دوست دارم ولی بعد از عمل هرکی از راه میرسه راجع به بینیت نظر میده ولی الان هرچی هست بینی خدادادی خودته

اگه حساسی عمل نکن