2777
2789

من کنکوری هستم

امسال 40 میلیون هزینه کردم و مشاور تحصیلی گرفتم

مشاور کل پول رو چک ازم گرفته و تا الان 22 میلیون از چک هارو باهاش تسوسه کردیم مونده 18میلیون

این مشاور از اول سال به منگفت هر هفته ازت ازمون میگیرم

هر هفته ازت درس میپرسم

و خیلی کارای دیگه

که من خر شدم و انقدر هزینه کردم

اما به هیچکدوم از تعهداتش عمل نکرد حتی ازمون هم هر هفته نگرفت

هر بار ی بهونه میاورد و تا الان فقط5بار ازمون گرفته

هیچ پیگیری نداشت

بیشتر از اینکه کمکم کنه منو عقب انداخت

حتی رفتار خوبی هم باهام نداشت

از اول سال هی بهش نگفتم این موضوعاتو

الان تصمیم گرفتم خانوادم زنگ بزنن بگن

خانوادمم خیلی شاکی هستن

چون تا الان انقدر افتضاح بوده قطعا از حالا ب بعد هم کمکی نمیکنه بهم ولی میترسم کلا کنسل کنم

اگر کلا کنسل کنم اون 18م باقی مونده رو پس میده

ولی اگه کنسل نکنم اون 18 رو ضرر کردم

از طرقی میترسم از اینک مشاور نداشته باشم و اسیبی بعدش ببینم خصوصا از نظر روحی

یا اینک بگماگ مشاور داشتم فلان میشد و..

کمکم کنید

الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنسل کن و یه مشاور خوب دیگه بگیر. بدون مشاور جلو نرو

کل متن که نوشتم رو خوندی ؟

میترسم کنسل کنم بعد گیر بیوفتم چون این مشاور مثلا خوب شهرماست

و اگر کنسل کنم بعد گیر بیوفتم برا انتخاب رشته و.. چی

الهم عجل لولیک الفرج

مشاور داشتن یا نداشتن هیچ چیز خاصی نداره کسی که بخونه میخونه نخواد ام نمیخونه بنظرم کنسل اش کن

دیدم خیلیا هزینه های بالای 100 تومن کردن هیچی نشدن

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

کنسل کن حتما

مشاور خوب و منظم و مسیولیت پذیر کم نیست

یکی دیگه بگیر

نزار پولتو بخوره

.aparat.com/v/et1r5vp خدا راه شکست را به روی ما بسته است،ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷🔥..تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ بر هم بزند حمله ی ما سرخوشی ات را ،پایان بدهد قصه ی کودک کشی ات را...

مشاور داشتن یا نداشتن هیچ چیز خاصی نداره کسی که بخونه میخونه نخواد ام نمیخونه بنظرم کنسل اش کندیدم خ ...

تا الان نتونسته بهم کمکی بکنه

فقط اعصابمو خورد کرده که به تعهداتش عمل نکرده

میترسم از اینکه کنسل کنم و کارم جایی گیر بیوفته و بگم کاش بود

چون اکثر هزینه رو هم دادم تا اینجا

الهم عجل لولیک الفرج

تا الان نتونسته بهم کمکی بکنه فقط اعصابمو خورد کرده که به تعهداتش عمل نکرده میترسم از اینکه کنسل ک ...

کارت کجا گیر کنه مثلا؟

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

کل متن که نوشتم رو خوندی ؟میترسم کنسل کنم بعد گیر بیوفتم چون این مشاور مثلا خوب شهرماستو اگر کنسل کن ...

والا نمیدونم ؛ این همه مشاور کنکور توی اینترنت هست. مگه میشه یه شهر فقط یه مشاور کنکور داشته باشه اون هم تا این حد بدقول که همش بخواد دزدی کنه ازت؟

اینقد ترسو نباش و کاری که فک میکنی درسته انجام بده

کنسل کن حتما مشاور خوب و منظم و مسیولیت پذیر کم نیست یکی دیگه بگیر نزار پولتو بخوره

اون الان هم پولمو خورده چون من اکثر هزینه رو دادم و کاری نکرده در قبالش ازمونی نگرفته و..

الان بهمنه من نمیتونم ریسک کنم ادم جدید بگیرم

میخوام خودم بخونم

ولی میترسم یجا گیر کنم بگم کاش بود

گرچه تا الان هیچ فایده ای نداشته بخدا ولی این حس ترس رو دارم

الهم عجل لولیک الفرج

دقیقا داری اشتباه منو تکرار میکنی منم اینکارو کردم و خیال کردم یه مشاوره خفن گرفتمو با برنامه ریزی درست به اون چیزی که میخوام میرسم ولی هم پولم رفت هم افت کردم

تا قبل از اینکه مشاور بگیرم همه چی بهتر بودو تحت کنترلم بود