2777
2789
عنوان

بزرگتر بودن پیشونی بچه

122 بازدید | 17 پست

سلام خانما من بچم 4 ماه و 6 روزشه. هرماه دکتر و خانه بهداشت میبرم ولی اونا چیزی نگفتم ولی دیشب من و شوهرم متوجه شدیم سمت چپ سرش برآمدگیش انگار از طرف دیگه بیشتره. از دیشب کارم شده گریه که همونجوری شکل نگیره دارم از غصه میمیرم تو رو خدا هرکی میدونه کمکم کنه چیکار کنم

حتما همیشه به یه سمت میخابونیش سرش شکل گرفته نگران نباش .چرخشی بخابونش .مثلا یه بار به طرف چپ خابوندی سری بعد به سمت راست بخابون .خوب میشه موهم در بیاره خوب میشه سرشون بعد شکل میگیره نوه خواهر شوهر منم سرش شده بود عین خربزه اینکارو کرد بچه مو دراورد سرش گرد گرد شد نگران نباش

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعی هم تو بغلم نشسته بیشتر اوقات سرش به سمت چپ متمایله یعنی سمت چپ کج میکنه

بچه ها همینن پسر من همیشه سرش به سمت راست متمایل بود ا وایل منم ترسیدم شش هفت ماهش شد خوب شد

آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد...
حتما همیشه به یه سمت میخابونیش سرش شکل گرفته نگران نباش .چرخشی بخابونش .مثلا یه بار به طرف چپ خابوند ...

شباهمش سمت چپ میخوابوندمش اما روزا نه دکترش گفته بود شبا سمت چپ بخوابونش. یعنی سرش همینجوری نمیمونه؟

شباهمش سمت چپ میخوابوندمش اما روزا نه دکترش گفته بود شبا سمت چپ بخوابونش. یعنی سرش همینجوری نمیمونه؟

نه خوب میشه 

هرماه دکتر میبرم نشون میدم همه جاشو نگاه میکنه اما بهم چیزی نگفت

پس قطعا مشکلی میست چون اونا دور سر بچه رو اندازه میزنن مشکلی باشه حتما متوجه میشن 

پسر منم سمت راست سرش صاف بودسرش متمایل شده بود ب سمت چپ بردمش دکتر گف بجه ی اولتونه گفتیم اره خندید گف تا بزرگش کنین پدرشو در میارین خلاصه حیالمونو راحت کرد که طبیعیه .خیالت راحت باشه تا ۶.۷ ماهگی خوب میشه فقط خودت هر وقت دیدی سمت راست سر ش خوابیده بچرخونش سمت چپش سمت راس سرشم روسری چیزی بزار که بالا بیاد نتونه بچرخونه سرشو

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

[QUOTE=59335509]پسر منم سمت راست سرش صاف بودسرش متمایل شده بود ب سمت چپ بردمش دکتر گف بجه ی اولتونه گفتیم اره خندید ...[/QUOTE

وای خدا کنه خوب شه دیشب به خاطر این موضوع کلی از شوهرم کتک خوردم چون منو مقصر میدونه و چون سزارین شدم با لگد تو شکمم زد که هنوزم درد میکنه و نمیتونم خوب راه برم