عزیزم من گندم رو از ۴ ساعت قبل خیس میکنم گندمم دوبرابر گوشتم باشه یا یکم بیشتر از دوبرابر بعد گوشتم ماهیچه اس و قلم و کمی ودنبه
آب زودپز رو میذارم جوش بیاد بعد گوشت و قلم و دنبه و گندم رو با هم میریزم توش و بهش نمک و زردچوبه و فلفل اضافه میکنم حدود یک ساعت و نیم ک پخت درمیارم میریزم تو قابلمه که سه ساعتی جا بیفته بعد در میارم میریزم توآبکش آبی ک داره جدا شه بعد گوشت رو با گوشتکوب میکوبم و گندم رو بهش اضافه میکنم و میکوبم اگه خشکبود یکم ابشو اضافه میکنم بهش در حینِ کوفتن
غلیظو کشدار میشه و خیلی طرفدار داره تو فامیلمون اهان یادم رفت دنبه رو موقع کوبیدن درمیارم