2777
2789

سلام روزتون بخیر 

واسه اولین بار میخواهم تو خونه واسه افطار همسرم حلیم درست کنم.

یه دستور خیلی خوشمزه بهم بگین. که تا شب آماده بشه

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

مامانم

ولی دستورشو ندارم 

ولی با گوشت بو قلمون درست میکنه و گندم مخصوص حلیم میخره

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل زده دستورش یکیه فقط گوشت بیشتر بریزی خوشمزه میشه 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

حلیم بوقلمون: بوقلمون میذاری جدا میپزه، گندم رو خیس میدی بعد میپزی بعدش میریزی تو مخلوط کن و بعد از صافی ردش میکنی دوباره میذاریش رو گاز اب بوقلمون رو هم بهش اضافه میکنی با گوشت ریش ریش شده بوقلمون باید خیلی هم بزنی تا کش بیاد برای روی حلیمم که روغن حیوانی و دارچین

عزیزم من گندم رو از ۴ ساعت قبل خیس میکنم گندمم دوبرابر گوشتم باشه یا یکم بیشتر از دوبرابر بعد گوشتم ماهیچه اس و قلم و کمی ودنبه

آب زودپز رو میذارم جوش بیاد بعد گوشت و قلم و دنبه و گندم رو با هم میریزم توش و بهش نمک و زردچوبه و فلفل اضافه میکنم حدود یک ساعت و نیم ک پخت درمیارم میریزم تو قابلمه که سه ساعتی جا بیفته بعد در میارم میریزم توآبکش آبی ک داره جدا شه بعد گوشت رو با گوشتکوب میکوبم و گندم رو بهش اضافه میکنم و میکوبم اگه خشک‌بود یکم ابشو اضافه میکنم بهش در حینِ کوفتن

غلیظو کشدار میشه و خیلی طرفدار داره تو فامیلمون اهان یادم رفت دنبه رو موقع کوبیدن درمیارم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
حلیم بوقلمون: بوقلمون میذاری جدا میپزه، گندم رو خیس میدی بعد میپزی بعدش میریزی تو مخلوط کن و بعد از ...

از صافی رد کردم فقط آبش نگه دارم گندمش بریزم بره

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..