kosarnm مدیر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 عنوان بیاین کمک این چیه به نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 22 پست بچم داره دندون درمیاره ، دو روزه این رو لبش زده به نظرتون تبخاله؟ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 1404/11/10 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kosarnm مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 فک نمیکنم چون تبخال یکم ضخیمه خدا کنه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 6397 دیگه چه جوری به مامان بزرگش بگم بوسش نکنید☹️ همسرم به مادرش گفت حتی یه استوری گذاشتم از عوارض بوس کردن نوزادان فیلم بود تا خواهرهمسرم ببینه من حساسم به مادرش بگه بوس نکنه، مادر و پدر خودمم کلا مخالف بوس کردن هستن فقط سر بچه ام رو میبوسن تا یکسالگی
kosarnm مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 همسرم به مادرش گفت حتی یه استوری گذاشتم از عوارض بوس کردن نوزادان فیلم بود تا خواهرهمسرم ببینه من حس ... امشب مامان بزرگش خونمون بود، بهش گفتم فک کنم لبش تبخال زده ، هیچی نگفت .... از پیشونیش بوسید.متاسفانه از کنار لب بچه هم بوس میکنن همیشه میترسیدم که تبخال بگیره ، فک کنم به سرم اومد ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
kosarnm مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 تا دو سه ماهگی نمیذاشتم کسی ببوستش... ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
swans عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 6397 امشب مامان بزرگش خونمون بود، بهش گفتم فک کنم لبش تبخال زده ، هیچی نگفت .... از پیشونیش بوسید.متاسفان ... ای واااااای...😖 خیلی کوچولو گناه داره...بگو دکتر بردم گفته کسی نبوستش.انشالله که تبخال نیست و زود رفع بشه
kosarnm مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 ای واااااای...😖 خیلی کوچولو گناه داره...بگو دکتر بردم گفته کسی نبوستش.انشالله که تبخال نیست و زود ر ... الان ده ماهشهتازه دندون در آورده ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
kosarnm مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 60 ای واااااای...😖 خیلی کوچولو گناه داره...بگو دکتر بردم گفته کسی نبوستش.انشالله که تبخال نیست و زود ر ... مرسی عزیزمخدا از دهنت بشنوه ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران