lilinaz مدیر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 عنوان دوستانی که لاپراسکوپی کردن یا میخوان انجام بدن بیان😘😘😘 | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست خانم ها من عکس رنگی گرفتم لوله هام باز بود مشکلی نداشتم فولیکول هامم بالای ۲۰ هست همیشه اما باردار نشدم دکترم گفته بیا لاپراسکوپی خیلی میترسم خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن 1397/02/27 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوین23 عضویت: 1392/11/13 تعداد پست: 2472 ان شاالله ب حق این ماه عزیز شمام ب زودی باردار بشی فدات انسانم آرزوست
nasim63 عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9187 اخییی خیلی درد داشت خیلی عزیزم . التماس دعا دارم ازت . ان شاالله خدا بابچه هلی سالم و صالح امن مارم سبز کنه . یه دهه شصتی باحال و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3962 اندومتریوز مگه تو سونو نشون نمیده نه اصلاهمه آزمایشها و عکس رنگیم سالم بوددکترم خودش تعجب میکرد که چرا باردار نمیشم.لاپراسکوپی تشخیصی برام انجام داد که اونجا مشکلم رو متوجه شد.
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3962 من تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر میردامادی برام انجام داد پلی بعد عمل تغییری حاصل نشد و تنبلی تخمدانم ... دکتر منم میردامادی بود.
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 بله چسبندگیه شدید و بسته بودن لوله رحمی هرجا رفتم گفتن ای وی اف ولی من پیش عادل شروین لاپاراس ... من لوله هام بازه فولیکول هامم هر ماه بالای ۲۰ همسرمم سالمه ای یو ای ام کردم نشد الان دکتر گفته لاپراسکوپی باید کنم خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 نه اصلا همه آزمایشها و عکس رنگیم سالم بود دکترم خودش تعجب میکرد که چرا باردار نمیشم. لاپراسکوپی ت ... اره منم همینجوری ام واییی یعنی میشه منم بعدش باردار بشم خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 من تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر میردامادی برام انجام داد پلی بعد عمل تغییری حاصل نشد و تنبلی تخمدانم ... واسه تنبلی تخمدان فقط ورزش و متفورمین خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13476 اره منم همینجوری ام واییی یعنی میشه منم بعدش باردار بشم ببین دکترش خیلی مهمه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن که اگه مشکلی بود درمانی هم همون لحظه انجام بده فقط تشخیصی نباشهاصلا دردم ندارن بعد یکساعت از عمل راحت برای خودت راه میری خیلی سادس عملش میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
شب_بو1 عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 4633 نه ندارم اخه چرا ميخواد لاپرو كنه؟ خدایا از رحمتت نا امید نیستم
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 بله چسبندگیه شدید و بسته بودن لوله رحمی هرجا رفتم گفتن ای وی اف ولی من پیش عادل شروین لاپاراس ... دکتر منم طاهری پناه تو بیمارستان لاله خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 ببین دکترش خیلی مهمه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن که اگه مشکلی بود درمانی هم همون لحظه انجام بده فقط تشخ ... اره دکترم طاهری پناه دکتر خوبیه ولی میترسم اصلا نمیدونم چه جوریه جراحیش خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 اخه چرا ميخواد لاپرو كنه؟ نمیدونم برای اینکه معلوم نیست مشکل چیه خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
شب_بو1 عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 4633 نمیدونم برای اینکه معلوم نیست مشکل چیه چي بگم.چون معمولا كساي لاپرو ميكنن كه يا كيست دارن يا عكس رنگيشون مشكل داره خدایا از رحمتت نا امید نیستم
ارغوان_آسمانی عضویت: 1392/11/09 تعداد پست: 3962 اره منم همینجوری ام واییی یعنی میشه منم بعدش باردار بشم من که دیگه واقعا ناامید بودماز دکتر رزاقی وقت گرفته بودم که برای آی وی اف برم.ان شاالله شماهم مثل من سورپرایز بشی
lilinaz مدیر استارتر عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 292 واقعا مامان شدن و حاملگی برام شده رویا خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن