2777
2789
عنوان

دوستانی که لاپراسکوپی کردن یا میخوان انجام بدن بیان😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
اخییی خیلی درد داشت

خیلی عزیزم . التماس دعا دارم ازت . ان شاالله خدا بابچه هلی سالم و صالح  امن مارم سبز کنه .

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چسبندگیه شدید و بسته بودن لوله رحمی  هرجا رفتم گفتن ای وی اف ولی من پیش عادل شروین لاپاراس ...

من لوله هام بازه فولیکول هامم هر ماه بالای ۲۰ همسرمم سالمه ای یو ای ام کردم نشد الان دکتر گفته لاپراسکوپی باید کنم

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن
نه اصلا همه آزمایشها و عکس رنگیم سالم بود دکترم خودش تعجب میکرد که چرا باردار نمیشم. لاپراسکوپی ت ...

اره منم همینجوری ام واییی یعنی میشه منم بعدش باردار بشم

من تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر میردامادی برام انجام داد پلی بعد عمل تغییری حاصل نشد و تنبلی تخمدانم ...

واسه تنبلی تخمدان فقط ورزش و متفورمین 

اره منم همینجوری ام واییی یعنی میشه منم بعدش باردار بشم

ببین دکترش خیلی مهمه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن که اگه مشکلی بود درمانی هم همون لحظه انجام بده فقط تشخیصی نباشه

اصلا دردم ندارن بعد یکساعت از عمل راحت برای خودت راه میری خیلی سادس عملش

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
بله چسبندگیه شدید و بسته بودن لوله رحمی  هرجا رفتم گفتن ای وی اف ولی من پیش عادل شروین لاپاراس ...

دکتر منم طاهری پناه تو بیمارستان لاله

ببین دکترش خیلی مهمه یه دکتر خیلی خوب پیدا کن که اگه مشکلی بود درمانی هم همون لحظه انجام بده فقط تشخ ...

اره دکترم طاهری پناه دکتر خوبیه ولی میترسم اصلا نمیدونم چه جوریه جراحیش