2777
2789

خانم ها من عکس رنگی گرفتم لوله هام باز بود مشکلی نداشتم فولیکول هامم بالای ۲۰ هست همیشه اما باردار نشدم دکترم گفته بیا لاپراسکوپی خیلی میترسم

خدایا امیده هیچ کسو ناامید نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاپاراسکوپی عمل تشخیصیه . فکر نمیکنم مانع بارداری بشه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نکن من کردم باردار نشدم

یعن چی عزیزم چون لاپاروسکپی کردین باردار نمیشین؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
لاپاراسکوپی عمل تشخیصیه . فکر نمیکنم مانع بارداری بشه

دقیقا منم این نظرو دارم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
اخه دکترم میگه یا لاپراسکوپی کن یا ای وی اف نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیگه

برا چی باید لاپاروسکپی کنی؟مشکل چیه؟

ولی من شنیدم کسایی که مشکل خاصی نداشته باشن با لاپراسکوپی احتمال بارداری به ۶۵٪میرسه

یعنی بالامیره؟

شماام مثله من بودید یعنی لوله هاتون سالم و باز بود

اره گلم خداروشکر مشکلی نبود اما من ای وی اف کرده بودم و تخمدونام پیج خورده بود مجبور شدن تو بارداری لاپاراسکوپیم کنن