2821
2789
عنوان

از دست بچم مریض شدم

274 بازدید | 6 پست

بچها انقدر حرص میخورم قلبم درد میکنه هرروز قرص سردرد میخورم به حدی شلوغه که اصلا از تصورتون خارجه یه جوریه که هرکی میبینه میپرسه تو چجوری نگهش میداری خسته شدم همش میریزم تو خودم که یه وقت کتکش نزنم اما دارم مریض میشم شاید یه سریا بگن بچه همینه خب نمیوردی اما من واقعا فک نمیکردم اینجوری سخت باشه تو سن کم بچه دار شدم تو شهر غریب دست تنها صب تا شب خونه ام بچمم نمیتونم کنترل کنم مثلا اگه یه چیزی که خطرناکه رو هرچقدر بگم دست نزن نمیفهمه حتی گولش میزنم حواسش پرت بشه یادش بره نمیشه یادش نمیره باز میره سمت اون چیز شاید روزی 20 بار مثلا

ببخشیید ولی از عن شستن و لباس شستن و غذا دادن و پختن خسته شدم تمام وقتم صرف بچه داری میشه حتی وقت نمیکنم خونرو تمیز کنم یا به خودم برسم تا میام یه دیقه دراز بکشم یه کار دیگه درمیاد با اسباب بازیاش بازی نمیکنه فقط و فقط به وسایل خونه علاقه داره

چیکار کنم مثلا یه چیزیو بخوام دست نزنه چیکار کنم بفهمه یکسال و نیمشه

خیلی زور میگه میاد منو میزنه دستمو میگیره میگه پاشو بریم میرم دنبالش مثلا میگه فلان چیزو بده مثلا یه چیزی که نمیشه بدم اگه ندم بهش خودشو میندازه زمین سرشو میکوبه زمین گریه میکنه

میگذره عزیزم

من یادمه خاله ام بهم گفت من پنج تا بچه بزرگ کردم همه شون اندازه بچه تو اذیت نکردن، یا مامانم مهمونی که میگرفت به من نمیگفت.

الان خیلی بهتر شده

کمی هم بزرگتر شد چهارسالش اینا برارش مهد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیکار کنم مثلا یه چیزیو بخوام دست نزنه چیکار کنم بفهمه یکسال و نیمشه خیلی زور میگه میاد منو میزنه دس ...

چندبار دورازجون خودشم کشت ندی میدونه دیگه لحبازی به جایی نمیرسونتش دیگه کم کم از سرش میوفته

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

میگذره عزیزممن یادمه خاله ام بهم گفت من پنج تا بچه بزرگ کردم همه شون اندازه بچه تو اذیت نکردن، یا ما ...

دقیقا اینم خیلی شلوغه ببین یه دیقه استراحت نده همش آتیش میسوزونه ببین مثلا هربار که بهش آب میدم لیوان آب و یا دوغ و هرچی باشه برمیگرونه رو فرش بعد میخنده نمیشه آب ندم که میدمم اینجوری میشه

دقیقا اینم خیلی شلوغه ببین یه دیقه استراحت نده همش آتیش میسوزونه ببین مثلا هربار که بهش آب میدم لیوا ...

بچه اس دیگه

درست میشه این روزا میگذره

حق داری عزیزم

کاشکی یه مهد یا خونه بازی قیمت مناسب پیدا کنی

با نظارت خودت روزی چند ساعت ببریش

هم اینکه محیطش آمنه و خدایی نکرده صدمه نمی بینه

هم خودت یه ذره استراحت میکنی

شاید تو طولانی مدت ، اصن عادت کرد خودت برگشتی خونه و استراحت کردی

ما دو سه تا از آشناهامون همین کار رو کردن

ینی با اینکه خانوم خونه دار هستند

ولی بچه ها رو بردن مهد ثبت نام کردن

تا یه ذره بتونن استراحت کنن