2777
2789
عنوان

نزدیکی و درد تخمدان😳😳😢😢

19066 بازدید | 29 پست

چهارده پری هستم و قرص لتروزول خوردم در حالت عادی تخمدانم درد داره تیر نمیکشه و بیشتر موقع نزدیکی اذیت میشم نکنه کیست دراوردم😢😢😢😢

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

عفونت نداری؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من عفونت داشتم یبار بعد نزدیک و در حین نزدیکی انقدر دردم شدید شد که اخرش گریه کردم

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

کسی تجربه مشابه داره

خیلی معذرت میخوام ولی صبح ها که  مثانم  پر هست برای تخلیه خیلی درد میکنه دو طرف تخمدانم..😢😢😢

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عفونت نداری؟

نه فداتشم تازه معاینه هم شدم 

منم با لتروزول اينجور سدم تو اقدام همششش درد داشتم كه تعطيلش كردم خداشكرم باردار شدم

ای جووونم خدا دلتو شاد کنه بحق این شباا💖

کسی تجربه مشابه داره خیلی معذرت میخوام ولی صبح ها که  مثانم  پر هست برای تخلیه خیلی درد م ...

عفونت داری؟؟؟

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
منم با لتروزول اينجور سدم تو اقدام همششش درد داشتم كه تعطيلش كردم خداشكرم باردار شدم

مهشید سونو نرفتی؟؟دو قلو  داری یانه؟؟؟

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
عفونت داری؟؟؟

نه گلم 

منم اینطوری بودم رفتم دکتر گفت به خاطر کیست تخمدانت التهاب داره واس همین اذیت میکنه... حتما حتما بر ...

جمعه آمپول آچ سی جی دارم بزنم ببینم چطور میشه

نه گلم 

انشالله ب لطف خدا ب حق این روزای عزیز بارداری عزیزم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔