2777
2789
عنوان

مادر پدرم زندگیمو نابود کردن

291 بازدید | 15 پست

سلام واقعا به کمکتون نیاز دارم چون هیچکسی رو ندارم که باهاش درد و دل کنم اگه در حقم لطف کنید تاپیکم و بخونید بگید چکار کنم ممنونتونم

خب من از بچگیم خیلی اذیت شدم یعنی اگه بچگی کوچک ترین اشتباهی میکردم بابا مامانم وحشت ناک کتکم میزدن مینداختنم انباری و مامانم خیلی غر میزد تو خونه بهم میگفت کاش بمیری کاش یه پسر معتاد داشتم ولی تورو نه اینم بگم که ما کلا سه تا بچه ایم من دخترم و دوتا داداش دارم اونا از من کوچیک ترن من 20سالمه یکیشون18سالشع یکی 13خیلی خسته شده بودم بابام تو کل عمر زیاد بهم محبت نکرده بود یه روز تو شاد معلم داداشم پیام داده بود که شما دختر هستید از گروه پسرا لفت بدید مزاحمتون نشن دیگه همینجوری حرف زدیم آشنا شدیم تا جایی که عکس فرستادیم و حرفهای محبت آمیز شد عاشقش شدم چون اون حرفارو هیچ وقت از بابام نشنیدم یه روز گیر داد بیا ببینمت معلم داداشم گفتم نمیشه خیلی اصرار کرد تولدم بود تو پارک با دوستام رفتیم اومد اونجا من به دوستم گفتم معلم داداشمه الان میرم و میام کثافت تا رفتم پیشش دوست عوضیم زنگ زد به بابام بهش گفت با پسری رفته دخترت بابام و مامانم اومدن بابام بردم خونه خواست بکشم زنداییم نداشت با پای خالی فرار کردم خونه داییم مامانم آوردم گفت بهش زنگ بزن بیاد خواستگاری خلاصه اومد خاستگاری قرار گذاشتن بعد عقد چند روز موند خونمون مامانم جلوش بهم گفت ج...ده از خونه برو بیرون ماهم رفتیم بعد دوباره خودش پیام داد بیا باز برگشتم بابام و مامانم گفتم باید بمیری میرم قرص برنج برات میاریم بخور گفتم بیار از جون خودم سیرم به همه زنگ زدن دخترموم رفته وقتی برگشتم همه درو تو صورتم میبستن البته قبل اینکه بیرونمون کنن همسرم و مجبور کردن ماشین شو بفروشه تا خودشون ماشین بگیرن وقتی رفتم اصلا پول نداشتم زنگ زدیم گفتیم پولارو بدید گفتن کدوم پول پس شکایت کردیم برای اینکه پشیمون شدم مامانم میگفت شوهرت نگام کرده زن داره هزار تا فحش بهش دادن هربار که میرم حتی الآنم که دوتا بچه دارم خونمو کثیف میکنه و خیلی بلاهایی دیگه سرم آورده هربار که میرم خونشون و یا میاد اینجا حرفایی میزنه که شوهرم دیونه میشه تا یک هفته دعوا داریم از یه طرف قطع رابطه کنیم عذاب وجدان میگیرم و 24ساعت زنگ میزنن هربار که زنگ زدن اومدن خونمون غذا نخوردن پاشدن رفتم خونه خریدیم گفتن این چیه بدترین جای شهر گرفتید اصلا به ده نمیخوره خلاصه الان بگید چکار کنم شوهرم میگه قطع رابطه کن زندگیمون خراب میشه من دیگه تحمل ندارم منم از این میترسم نفرینم کنه که کرد گفت سیاه بخت شی گفت بچه هات بی افتم با پسرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو هم می تونی اونا رو عاق کنی با تعریفایی که کردی

بهتره قطع رابطه کنی ولی اگه هر وقت کاری از دستت بر اومد براشون انجام بده

اولش نگو قطع رابطه

چند بار بهانه های مختلف بیار دیر به دیر برو تا به نبودنت عادت کنن

پای ادمای سمی رو باید از زندگیت قطع کنی حتی پدر و مادر

ولی طوری که دلشون نشکنه

ببخشید برینید روشون لطفا.ادامه ارتباط با چنین والدینی منجر به تباهی آیندته آیندتم میشه مث گذشتت

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

اگه عقل داشته باشی میزاریشون کنار شوهرت خیلی دوستت داشته که باهات موند یا حتی اومد گرفتت.ارتباط با اینا خیانت به زندگی زناشوییته

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

شوهرم بعضی وقتا معامله ماشین میکنه وقتی میرم برای اینکه سریع برگردم خونه همش میگه الان داره خیانت میکنه یه بارم منو گذاشت سرکار دخترمو کتک زدم بعد رفت به همه گفت گناه داره چرا زدیش یه بار دعوا کردیم داداشم جلو همه بهم گفت 24ساعت اینجان نیایید خونه ما اینم بگم که نه مامان نه داداشام عروسیم نیومدن وقتی تو عروسی بهم گفتم مامانت نیومده دنیا رو سرم خراب شد فقط بابام 5دیقه اومد و رفت اونم انگار اومده بود مراسم ختم

ولشون کن بابا پدر مادرن یا دشمن ، زندگیتو بکن محلشون نزار ، سالی دو سه بار برو سر بزن ، نزار اونا بی ...

والا همون دوسه باری که میرم هم تا یک هفته که برمیگردم گریه میکنن چرا اینجوری میکنن آخه من تنها دخترشونم

عزیزم تو هم می تونی اونا رو عاق کنی با تعریفایی که کردی بهتره قطع رابطه کنی ولی اگه هر وقت کاری از د ...

تو که نمیدونی چقدر سخته مادرت جلو هزار نفر بهش فحش بده از خونه بندازت بیرون با این حال من قطع رابطه میکنم اونا دست از سرم برنمیدارن

والا همون دوسه باری که میرم هم تا یک هفته که برمیگردم گریه میکنن چرا اینجوری میکنن آخه من تنها دخترش ...

دیگه میشناسیشون دیگع ، بهشون اهمیت نده زیاد ، خداروشکر شوهرت و بچه هات خوبن همونارو دریاب

تو که نمیدونی چقدر سخته مادرت جلو هزار نفر بهش فحش بده از خونه بندازت بیرون با این حال من قطع رابطه ...

من می دونم مادر سمی چیه چون خودمم داشتم

منم که گفتم قطع رابطه کن

دست از سرت بر نمیدارن چون میخوان بکنن از خودت و شوهرت حالا گاهی یه کمکی بهشون بکنید

ولی اگه شده پای آبروریزیشم وایسا و هر چی در زدن درو براشون باز نکن

قطع رابطه کن تموم شه بابا زندگیت آرامش میگیره

زندگی وقتی متاهل میشه آدم شوهر الویت زندگیشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲