2777
2789
عنوان

یجوری شوهرمو زدم گوشی توی دستش شکست

1352 بازدید | 20 پست

حالم خیلی بده دیشب مامان بابام اومدن به زور جدام کردن اصلا دیشب خون جلو چشامو گرف الان عذاب وجدان گرفتم

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا با زدن مخالفم چه مرد چه زن

مگه زبون ندارید حرف بزنید مشکل رو حل کنید

خب دارو بخورید که اروم بشید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آخه چرامیزنی واقعا؟! بعدشوهرتم هیچی نمیگه!

زدن برای هردوطرف افتضاحه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دیگه ارزش ها احترام ها از بین رفته هرکار کنین دیگ فایده نداره اقدامات ها کنین نمونین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
کلا با زدن مخالفم چه مرد چه زن مگه زبون ندارید حرف بزنید مشکل رو حل کنید خب دارو بخورید که اروم ...

همینو بگو دشیب ساعت دوازده شب اومد شروع کرد یهویی از ننش

سر چی

میگه تو اینستا مامان منو بلاک کردی😐نتن میگم مرتیکه یابو مگه اصلا گوشی تو دست منه که اینکارو کنم من اگه میتونستم میکشتمش

کلا با زدن مخالفم چه مرد چه زن مگه زبون ندارید حرف بزنید مشکل رو حل کنید خب دارو بخورید که اروم ...

مببن ادم نیست که حیوونه که با اینده من بازی کرد