الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من خيلي حالم بده از چند روز پيش كه قضيه رو فهميدم دلم براي همشون ميسوزه الانم دل تو دلم نيست كه فر ...
فردا اولين محاكمشونه
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
من انقد فيلماشو ديدم و گريه كردم اينستامو پاك كردن الانم دارم دق ميكنم براي دل مادرش
كاش فيلمارو نميديدى گلم
من اصلا جراتشو نداشتم ببينم
البته منظورم فيلماى به قتل رسيدنشه