2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییییی نگم بهت کلاس دوم بودم

هم کلاس ی زبان داشتم پسره حدود ۳ سال شایدم ۴ سال ازم بزرگتر بود

مث چی ازش خوشم میومد ، از شانس💩 م با پسر خالم تو یه کلاس بودم نمیشد ضایع کنم

آخرش یه روز اومد دستمو گرفت گفت این دوست دختر منه😐🤣🥲

من هنگ کردم فرار کردم اومدم بیرون( البته آخر کلاس بود ) بعدشو حقیقتا یادم نمیاد🤣🤣🚬

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

۳ سالگی؟ 😐😂

من ۱۲ ۱۳ سالگی اینا رو پسر همسایمه روبروییمون کراش بودم هر موقع میومد پامیشدم از پنجره نگاش میکردم قش و ضعف میرفتم

مطمئنم چنبار منو دیدن همسایه ها تو پنجره الان یادم میفته میخام خودمو بکشم

اره فکر کنم همه چند بار تو بچگی عاشق شدن😂😂😂 من تو کل بچگیم پسرعممو دوست داشتم

بعد الان نمیخوام ریخت پسرعممو ببینم حتی میبینمش سلامم نمیکنم بهش 😂😂😂

فکر کن ی عکس داریم من هشت ساله اون شش ساله من با لباس عروس اون با کت شلوار و کراوات بعد آنچنان با ذوق همو بغل کردیم عکس گرفتیم که 😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تو 8 سالگیم یادمه یکی بهم میگفت واسه پسر 18 سالم میگیرمت منم خودمو با اون پسره تصور میکردم سممممممم😂😂😂

متعهد به یه نفر پس لطفا آقایون درخواست ندن💍 بمانم، بمانی، ببیند، بمیرند...😉♥

اره فکر کنم همه چند بار تو بچگی عاشق شدن😂😂😂 من تو کل بچگیم پسرعممو دوست داشتم بعد الان نمیخوام ری ...

همدردیم که مثل همین من الان دیگه از پسرعمومبیزازم🤣💔😐