2777
2789

نمیدونم چرا بعد از این دو بار اقدامم که ،

خدا نمیخواد و صلاح نمیدونه و نتیجه بخش نیست تا یه هفته افسردگی میگیرم و یواشکی گریه میکنم ...😔

همسرم عاااااااااشق بچه است ..

ولی خدا صلاح نمیدونه ..

شماهایی که مامان شدید و خدا بهتون عنایت کرده و یه فرشته تو دلتون دارید 

برای من و مثل من خیییییییییییییلی دعا کنید ..

توروخدا 😔

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین گریه ها باعث میشه موفق نشید.

بزار بدنتون روال عادیشو طی کنه و حتی بهش فکرم نکنید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من فقط وقتی بیبی منفی میشد اشکام میومد یکم بعدش خوب میشدم ..دوبار اقدام کردی و نشده ؟؟؟ نگران نباش چقد عجله داری منم بعد دوبار اقدام گرفت 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ای وای تو رو خدا این قدر روحیه توبه بچه گره نزن. استرس سمه برات. ناشکری هم نکن شاد باش عزیزم. یه جوری رفتار کن انگار بچه نمیخوای. بعدم اطرافیان این حالتو ببینن کارت تمومه. اصلا نذار هیچ کس بفهمه بچه میخوای. هر وقتم حامله شدی بگو ای وای از دستمون در رفت 😏 ریلکس باش. ان شاء الله زودی باردار میشی 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »

من دوروز پیش زدم منفی شد فقط تا چندلحظه خشکم زده بود😕

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
هی میخوام نخندم نمیشه😅😅😅😅

عزیزم میشه بگی کدوم حرفم خنده داره ..؟؟؟

خیلی خودتو اذیت نکن میخوای بخندی بخند یهو مریض میشی من راضی نیستم😐

بچه ها برا مشکلات پزشکی و باروری برید تهران پیش حکیم مومن تبریزی، خ بهارشمالی، خیلیا جواب گرفتن

برای حل معنویش هم برید حاج اقا نباتی، تجریش

ابن دوتا هردو کارشون عالیه ب اذن خدا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من فقط وقتی بیبی منفی میشد اشکام میومد یکم بعدش خوب میشدم ..دوبار اقدام کردی و نشده ؟؟؟ نگران نباش چ ...

از بی بی چک متنفرررررررررم ..

اینم بخونید

http://tebeslami.net/فرزند-دار-شدن/1324

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ای وای تو رو خدا این قدر روحیه توبه بچه گره نزن. استرس سمه برات. ناشکری هم نکن شاد باش عزیزم. یه جور ...

بقیه نمیدونن ..!

همه خیال میکنن بی خیالیم و هنوز اقدام نکردیم