2777
2789
عنوان

واقعا چی میشه

211 بازدید | 16 پست

که یک زن پدر و مادر و خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرش براش مهم تر باشن تا شوهر و بچه هاش

از اون ور میگه بچسب به من و فامیلام بچه هاتو ول کن محل نده پول نده کتکشون کن فقط به من و خواهرزاده و برادرزاده و .... محبت کن

و پدری که کامل ظرف زنشه و به حرفش گوش میده

ما بچه ها چه گناهی کردیم آخه

شما که لیاقت پدر و مادری کردن ندارین گوه میخورین بچه دار میشین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شوهرش چیه؟

معمولا این زنا میگردن یه مرد مهرطلب گیر میارن که هی کوتاه میان و زنه سوار زندگی میشه

اگه مرد هم خودمحور بود کارشون به طلاق میکشید ولی مرده تحمل میکنه اینا هم دور بر میدارن

ميتونم کاری کنم بابام مهرطلب نباشه

فکر نکنم

البته من بعدا بابامو کشیدم سمت خودم یه عالم حرف یادش دادم روشنش کردم که مامانم چه سواستفاده گری هست ولی بازم توان مقابله نداشت انگار طلسمشون میکنن نمیدونم چیه

من خودم یه تنه دهن مامانمو سرویس کردم میزدم فامیلاشو حالشونو میگرفتم کلا اروم نمیشستم

حالا من سی سال گذشت تا فهمیدم که مامانم خودشیفته بوده دیگه گذشته بود ازم ولی تو میتونی مطالعه کنی در موردش مشاوره بگیری ببینی چطوری با اینطور ادما برخورد کنی

بهترین کار اینه که باهاشون اصلا دهن به دهن نشی

فکر نکنم البته من بعدا بابامو کشیدم سمت خودم یه عالم حرف یادش دادم روشنش کردم که مامانم چه سواستفاده ...

بابای منم انگاری طلسم شده

من خودمم زیاد میرینم به مادرم

دقیقاااااجز خودت و کسایی که این مشکل رو دارن تو خونشون هیچکس هیچکس درکت نمیکنه

اخه جالبه من کل خانواده مامانم خودشیفته هستن

بعد همه بچه ها مثل برده میمونن در برابر مادراشون حتی برادر خودم

ولی من همیشه ادم سرکشی بودم و به مشکل خوردم باهش کلا من از این ادما هستم که دنبال حق و حقوقم و ساکت نمیشینم و عیب و ایراد طرفو به روش میارم

اخه مامانم یه توهم هایی داره که فامیل خودشو بزرگ کنه فامیل بابای منو کوچیک کنه یه چیزایی میگه مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره مثلا میخواد بگه از نظر مالی بالاتر از خانواده بابام بوده در صورتیکه به هر کی بگی خنده دار هست بعد میگه من ادمشون کردم

اخه جالبه من کل خانواده مامانم خودشیفته هستنبعد همه بچه ها مثل برده میمونن در برابر مادراشون حتی برا ...

باید تحقیرشون کنی🤣🤣

من همیشه عیب های مادرمو به روش میارم جدیدا این کارو میکنم چه خودمون باشیم چه فامیل باشن

امشب داشت میگفت تو جمع فامیل گوشیم یک میلیون خرجش شد یک و نیم میلیون دیگه میخواد کامل درست بشه چون عصبانی شد گوشیش رو شکست، بهش گفتم دفعه بعدی خودتو بزن کمتر ضررشه😂سکته کرد قشنگ

باید تحقیرشون کنی🤣🤣من همیشه عیب های مادرمو به روش میارم جدیدا این کارو میکنم چه خودمون باشیم چه فا ...

افرین خوب کاری کردی

ولی مواظب باش یه جا از دماغت در نیاره اینا خیلی کینه توزن

اخه جالبه من کل خانواده مامانم خودشیفته هستنبعد همه بچه ها مثل برده میمونن در برابر مادراشون حتی برا ...

دو بار مادرمو کتک زدم

یک بار زدم تو صورتش

یک بار دیگه هولش دادم خورد به مبل موهاشم از پشت کشیدم