2777
2789
عنوان

گیلتی پلژر شما (لذت گناه آلود) شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 63 پست
وای سرچ کردم نه اینقد بد دیگه

خب خیالم راحت شد هرکاری دوست داری بکن بابا به نظرم حقمونه بعضی کارای عجیب غریب رو تو خلوتمون انجام بدیم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیالم راحت شد هرکاری دوست داری بکن بابا به نظرم حقمونه بعضی کارای عجیب غریب رو تو خلوتمون انجام ب ...

مثلا گاهی هندفری میذارم ولی آهنگ پلی نمیکنم حرفای هم اتاقیام گوش میدم

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
ستی خیلی بلایی

شیطونم گلم متاسفانه از همه چی سر در میارم تو مغزم همه فکری میچرخه 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شیطونم گلم متاسفانه از همه چی سر در میارم تو مغزم همه فکری میچرخه 

😍😍😍😍ببین بچه هات چه شیطونایی بشن

مثلا گاهی هندفری میذارم ولی آهنگ پلی نمیکنم حرفای هم اتاقیام گوش میدم

خوشبحالت کل عمرم شده حسرت که کاش دانشگاه و شیطنتاش رو تجربه میکردم

😍😍😍😍ببین بچه هات چه شیطونایی بشن

شوهرم میگه چون من خیلی شیطون و تیزم مثلا بعدا پسرم میخواست بره سر قرار با دوست دخترش،من سریع مچ گیری میکنم ازش خخخخ

خوشبحالت کل عمرم شده حسرت که کاش دانشگاه و شیطنتاش رو تجربه میکردم

اخی الهییییییی راستی منم استان فارسیم هم استانی   

شوهرم میگه چون من خیلی شیطون و تیزم مثلا بعدا پسرم میخواست بره سر قرار با دوست دخترش،من سریع مچ گیری ...

وای چه مامان بلایی

اگر اشکالی نداره یه انتقاد دارم.  به نظرم ترجمه مناسبی برای گیلتی پلژر انتخاب نشده.  خب ل ...

کاملا درسته....

خودمم بهش فکر کردم ولی چون همونطور که اشاره کردم 

بخشی از مقاله بود خواستم نقل به قول باشه....

فکر میکنم منظور دکتر صالح زاده هم دقیقا همون چیزی باشه که شما میگید

کاری که گناه نداره و دوسش داریم ولی دوس نداریم جلوی کسی بگیم

امیدی هست...چون خدایی هست
کاملا درسته.... خودمم بهش فکر کردم ولی چون همونطور که اشاره کردم  بخشی از مقاله بود خواستم نق ...

خب خداروشکر در زمینه ترمینولوژی با هم تفاهم داشتیم! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اخی الهییییییی راستی منم استان فارسیم هم استانی    

ای بلا نگرفته گفتم اشنا میزنیا   بیو که خوب اومدی

ای بلا نگرفته گفتم اشنا میزنیا    بیو که خوب اومدی

عامو کاکو تو خیلی از من جلو تری من تازه نامزد شدم یسال ازم کوچیک تری

عامو کاکو تو خیلی از من جلو تری من تازه نامزد شدم یسال ازم کوچیک تری

خخخخخ نه بابا دور و ورم بچه وونگه میده باورم نمیشه مامان دوتا بچه باشم