تصور کنید در حال رانندگی، به یک آهنگ شش و هشت فاقد ارزش هنری با صدای بلند گوش میدهید. با توقف پشت چراغ قرمز ناگهان متوجه میشوید در ماشین کناری، دوست و یا همکار شما نشسته است. بلافاصله صدای آهنگ را کم میکنید چون اگر همکارتان بفهمد طرفدار آن سبک موسیقی هستید، بسیار ضایع خواهید شد. این آهنگ، اصطلاحا "گیلتی پلژر" شماست.
گیلتی پلژر (guilty pleasure) هر چیزی است نظیر یک فیلم، برنامه تلویزیونی، یک آهنگ و هر رفتار دیگر که در شان شما نیست و از بیان آن خجالت میکشید، با این حال از انجام آن لذت میبرید. آن رفتار بر قضاوت سایرین نسبت به شما تاثیرگذار است و به همین دلیل پنهانی آن را انجام میدهید. به عبارت دیگر، گیلتی پلژر چیزی است که شما قاعدتا نباید دوست داشته باشید ولی به هر حال دوستش دارید.
خب خیالم راحت شد هرکاری دوست داری بکن بابا به نظرم حقمونه بعضی کارای عجیب غریب رو تو خلوتمون انجام بدیم
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیطونم گلم متاسفانه از همه چی سر در میارم تو مغزم همه فکری میچرخه
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
مثلا گاهی هندفری میذارم ولی آهنگ پلی نمیکنم حرفای هم اتاقیام گوش میدم
خوشبحالت کل عمرم شده حسرت که کاش دانشگاه و شیطنتاش رو تجربه میکردم
شوهرم میگه چون من خیلی شیطون و تیزم مثلا بعدا پسرم میخواست بره سر قرار با دوست دخترش،من سریع مچ گیری میکنم ازش خخخخ
کاملا درسته.... خودمم بهش فکر کردم ولی چون همونطور که اشاره کردم بخشی از مقاله بود خواستم نق ...
خب خداروشکر در زمینه ترمینولوژی با هم تفاهم داشتیم!
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عامو کاکو تو خیلی از من جلو تری من تازه نامزد شدم یسال ازم کوچیک تری
خخخخخ نه بابا دور و ورم بچه وونگه میده باورم نمیشه مامان دوتا بچه باشم