2777
2789
عنوان

درسمو بخونم یا بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این دو تا ربطی به هم ندارن 

الکی اگر واقعا عاشق درس خوندن نیستید درس نخونید درس را بذارید برای کسایی که در مورد خوندن و نخوندش چالش ندارند و مطمئن هستند که میخوان بخونند

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
19سال  مهر ماه میخوام برم دانشگاه پرستاری

نه زوده بزار فوق دیپلم یا لیسانستو بگیری بعد 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

گزینه بچه رو حذف کن بچه اوردن انقد ساده نیست هر وقت به بچه خواستی فکر کنی جوون ۲۲ ساله ای در نظر بگیر شرایط کاری هزینش ایندش شغلش باید واسه همش برنامه ریزی داشته باشی متاسفانه پدر مادرا ایرانی الکی بچه میارن بعد بزرگ که شد بی برنامه ولش میکنند واسش غصه میخورن ژاپنی قبل اینکه باردار بشع میشینه واسش برنامه مینویسه که چه هدفایی واسش داره چه کارایی میخواد براش انجام بده مسیر زندگیش شغلیش عاطفیش و.....اکر امادکی همه این مراحلو داری اقدام کن

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
همسرمم همین حرف رو میزنه میگه زوده  جونیت رو بکن از دنیا لذت ببر

عزیزم کدوم شهری؟نزدیک خانواده اگ باشی واقعااگه بچه ام دوس داشته باشی باکمک خانواده هدم میشه درس بخونی

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

اول درستو تموم کن بعد بچه الان خیلی جوونی

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من بعد فوق دیپلم گذاشتم باردار شدم و وقتی دو سالش شد رفتم شروع کردم به خودن واسه کاردانی به کارشناسی ...

چه زمان بندی جالبی😊

موفق باشی عزیزم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

عزیزم حتما درس بخون اگه نخونی بعد پشیمون میکنی 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖