2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خودش زن باردارو منع کرده شماها جلوتر از خدا قدم برمیدارید؟ اخه اون جوجه چه گناهی کرده که باید ...

معذرت میخوام من فقط دارم ازتون سوال میپرسم ایا واقعا کسی میتونه جلوتر از خدا قدم برداره؟

معذرت میخوام من فقط دارم ازتون سوال میپرسم ایا واقعا کسی میتونه جلوتر از خدا قدم برداره؟

من نمیدونم 

فقط میدونم 

جنین الان به شدت به مواد غذایی مقوی هر دو ساعت یه بار احتیاج داره 

جسمش مغزش سیستم عصبیش اندام های داخلی بدنش با تغذیه مناسب و به موقع مادر داره شکل میگیره

چجوری میشه از غذا محرومش کرد؟ اونم 18 ساعت

برام عجیب بود حتی سوال کردن دربارش هم برام عجیب بود 

من نمیدونم  فقط میدونم  جنین الان به شدت به مواد غذایی مقوی هر دو ساعت یه بار احتیاج دار ...

اخه شنیده بودم یکی میگفت من روزه هامو کامل گرفتم و اینا واسه همین پرسیدم

شما میگی گناهه کجای قران نوشته گناهه 

گناهه چون یه موجود زنده و بی پناه عذاب میکشه

لازم نیست جایی نوشته شده باشه

کمی فکر کردن لازمه 

خدا خودش گفته وقتی روزه برای بدنتون ضرر دازه نباید بگیرید گناهه

حالا اینکه جنینه و داره رشد میکنه و هدیه خداس باید خوب از هدیه خدا نگهداری کرد

اخه شنیده بودم یکی میگفت من روزه هامو کامل گرفتم و اینا واسه همین پرسیدم

چندصباح دیگه بچش دچار کمبود ویتامین و هزارو یک مشکل شد حتی تو بزرگسالیش اونوقت میفهمه چه ظلمی به بچه کرده 

گناهه چون یه موجود زنده و بی پناه عذاب میکشه لازم نیست جایی نوشته شده باشه کمی فکر کردن لازمه  ...

این حرف درسته که توی بارداری وقتی اذیت میشی نباید روزه بگیری مخصوصا ماهای آخر ولی گناه نیست وجایی از قران نوشته نشده که گناهه

شما گفتی خدا گفته میخواستم ببینم خدا کجای قران گفته شده

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢