2777
2789
این حرف درسته که توی بارداری وقتی اذیت میشی نباید روزه بگیری مخصوصا ماهای آخر ولی گناه نیست وجایی از ...

اصلا خدا هم نگفته باشه . ادم به عقل خودش رجوع کنه آیا آزار دادن یه موجود زنده گناه هست یا نیست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میگی گناهه کجای قران نوشته گناهه 

نمیدونم اما اینو میدونم که وقتی روزه باعث بشه آسیبی به خودت یا بچه برسه ثواب نداره که هیچ تازه گناهم هس شما که داری تو بارداری روزه میگیری اون نینی کوچولو داره از بدن تو تغذیه میکنه گلم اگه ویتامین به اندازه کافی به بدنت نرسونی بعدا خودت با مشکل مواجه میشی بچه که هرچی لازم داشته باشه از بدن مادر میگیره اما بعد خودت مشکل پیدا کنی کمبود ویتامین دی بگیری خدایی نکرده یا کمبود اهن داشته باشی یا دوراز جونت پوکی استخوان بگیری اونموقع به نظرت روزه گرفتنت درست بود ؟ به بدن خودت آسیب نزدی ؟ گناه نکردی؟ من جا نماز اب نمیکشم اما بیشتر به فکر سلامتی خودمم تا وقتی که سالم باشی و مشکلی نداشته باشی خوبه که بگیری اما به منو تو که روزه الان با این شرایط که واجب نیس .

هر کی با من موافقه موافقتشو اعلام کنه

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
من حامله بودم تا یه ذره گشنم میشد بچم شروع میکرد پا کوبیدن و لگد زدن اون بچه همه چی رو احساس میکنه

شما پسر داری؟چندسالشه؟اون علائمی راجب پسر و دختر میگن رو داشتین؟

منم پارسال همين مشكلو داشتم ب دفتر همه مراجع زنگ زدم گفتن نگير ، فقط مكارم گفت جنين سه ماهه ى تيكه گوشته چيزى نيست ك بخواى بخاطرش روزه نگيرى 😳 اونجا بود ك فهميدم اين همه جوكى ك براش ميسازن الكى نيست

نمیدونم اما اینو میدونم که وقتی روزه باعث بشه آسیبی به خودت یا بچه برسه ثواب نداره که هیچ تازه گناهم ...

گفتم که اینکه تو بارداری مخصوصا ماهای آخر درست نیستر منم موافق نیستم 

اما بعضی از دوستان  واژه گناه رو به کار میگیرن و میگن خدا گفته در حالیکه هیچ جای قرآن نوشته نشده منظورم اینه

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
این حرف درسته که توی بارداری وقتی اذیت میشی نباید روزه بگیری مخصوصا ماهای آخر ولی گناه نیست وجایی از ...

خیلی چیزای دیگه هم تو قران هیچی دربارش گفته نشده که گناه داره یا نه که اگه بخوام مثال بزنم تا صبح طول میکشه 

اما به خاطرش خون مارو تو شیشه کردن و میگن گناهه نباید انجام داد در صورتی که تو قران هیچی دربارش نوشته نشده 

خیلی چیزای دیگه هم تو قران هیچی دربارش گفته نشده که گناه داره یا نه که اگه بخوام مثال بزنم تا صبح طو ...

موافقم👍👍👍👍

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

من خودم تازه اول بارداریمه یه ساعت چیزی نخورم ضعف میکنم از پا میوفتم خب مگه دوراز جون شما وقتی مودونم اینجوریم مگه مریضم روزه بگیرم بعدشم ادمی زاد اول بچش براش مهمه بعد خودش بعضیا چه جوری تو این دوره روزه میگیرن من نمیدونم مثل اون خانومی که گفته روده من کل روزه هامو گرفتم خب فکر میکنی کار درستی کرده یا شاهکار کرده نه اول به بچه ظلم کرده بعد به خودش

جلوتر از خدا قدم برداشتن

دقیقا فکر میکنن اینجور کارارو بکنن تو گینس ثبتشون میکنن بابا از این خبرا نیس یه کم به فکر خودمون باشیم 

من امروز از دکترم پرسیدم گفت بگیر هرجا اذیت شدی نگیر...کلا غذا ک نمیخورم بی اشتهام بیشتر میوه و سبزیجاتو لبنیات میخورم و خوراکم کمه خداروشکر بچمم تا اینجا سالمه ...خواهرمم دوقلو باردار بود کل ماهو پارسال گرفت و بچه هاشم ماشالا سالم هستن...بستگی ب توان خودت داره بعضیا همش باید بخورن و تند تند گشنشون میشه اونا قطعا نمیتونن

من امروز از دکترم پرسیدم گفت بگیر هرجا اذیت شدی نگیر...کلا غذا ک نمیخورم بی اشتهام بیشتر میوه و سبزی ...

میدونی رو مغز جنین اثر منفی میذاره؟

شما چه میدونی دوقلوهای خواهرت چقدر از هوششون ممکنه کم شده باشه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔