2821
2789
عنوان

بی بی چک

242 بازدید | 25 پست

فردا روز 27 پریودیمه، تا 30 روز. دلم میخواد فردا صبح بی بی چک بذارم ولی باز میگم زوده. بی بی چکو 10 تومن خریدم نمیخوام حرومش کنم 😄

احتمالش چقده درست باشه؟ اگه منفی باشه ک ممکنه کاذب باشه، ولی اگه مثبت شد قطعی مثبته؟؟ دارو و قرص و هیچ چیزیم مصرف نکردم ک بخواد تاثیر داشته باشه.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ده تومن؟من دیشب دوتا خریدم دو تومن؟دختر خوب با این پول برو ازمایش خون بده

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
۱۰ تومن .... والا بی بی چک ده تومنی رو ما توی ادرار نمیزاریم میکشیم به چشمامون 😄😄😄😄

خخخ خدا نکشتت

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ده تومن؟من دیشب دوتا خریدم دو تومن؟دختر خوب با این پول برو ازمایش خون بده

خخخخ خب نمیدونستم قیمتا رو. پس امشب میخرم از همین هزاریا، اونو میذارم برا دو سه روز از موعد گذشته

کنار تو درگیر آرامشم . . .