2777
2789

چه در مورد شما چه در مورد هر چيز ديگه اي...

صرفا جهت سرگرمي

مثلا مادرشوهر خودم تاپيك ميزد 

از دست عروسم نميزاره هر روز  و هر ساعت و هر لحظه پسرم بياد خونمون  ور دل من باشه ،هفته اي يه بار ميان

خخخخخخ

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرمن..اه ازدست عروسای این دورزمونه هرجا میرم بامن نمیااد صبح تاشب دنبالم خونه فک فامیل نمیاد عروسم عروسای قدیم😑😑😑

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
پس این عروسم کجاست کی زن پسر من میشه

در ادامش

تا من هي حالشو بگيرمم 

خخخخ

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

هیچ 

ما محبتمون دو طرفس البته امیدوارم از من راضی باشن❤❤❤و من بتونم محبتاشون رو جبران کنم❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
قربون مادرشوهر عزیزم بشم . الهی من پیش مرگش بشم ی مادرشوهر دارم شاه نداره ماه نداره  تانداره . ...

اون چه تاپيكي در مورد شما ميزد؟

عروسم شکاکه وای عروسم رسمامونو زیر پا کذاشته وای عروسم پسریکه تحویلش نمیگرفتم و اصلا پشتش نیستیم رو ...

خخخخخخ