2777
2789
عنوان

حجاب و پایبند بودن به آن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
میگن بهم یکی دوبار گفتن چرا حالا اینقد کشیدی جلو مقنعت رو یا یه جوری با پوزخند رفتار میکنن ادم احس ...

اگه شما رو مصمم ببینن جرات نمیکنن مسخره کنن 

لابد حس کردن که خودتون هنوز مرددید

واقعا اینجوریه¿ ینی اونایی ک بد هستن نماز نمیخونن بخدا من تا جایی ک بشه سعی کردم آدم خوبی باشم ین ...

نه نه نگفتم ادم بد مثلا خودم نماز میخونم ی روزی شروع میکنم غیبت کردن ب اسم دردو دل یا از سر بیکاری عکسای ناجور میبینم تا دو س روز هر وقت میخوام نماز بخونم نمیشه یا نماز صبح خواب میمونم ی روزی کار خیر زیاد کردم یادم زفته ساعت بزارم برا نماز خود ب خود بیدارشدم برا اذان صبح

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن بهم یکی دوبار گفتن چرا حالا اینقد کشیدی جلو مقنعت رو یا یه جوری با پوزخند رفتار میکنن ادم احس ...

موهاتو بده بالا

یه کم بکش جلو

حالا سایه ش نعلوم شد. کع مهم نیست

از هدبندهای  خوشگل استفاده کن

اینقدری که نی نی سایت تو از بین بردن قبح خیانت مردان موفق عمل کرده صدا سیما نتونسته

وای یاد خودم افتادم ناراحت شدم

حجاب دارم

ولی پایبند نیستم

کافیه شوهرم یه اشاره کنه که بردار  سریع چادرمو برمیدازم

البته اون هیجوقت نمیذاره

منم یکی دوبار با ماملنم که رفتم مرکز شهر خرید بدون اینکه به شوهرم بگم خودم چادرمو برداشتم 😓خب خیلی سخته با چادر بری تو بازار جهیزیه بخری فقط 10 باز باید میرفتم.پرو لباس عوض میکردم...

الان رو دلم سنگینی میکنه یخورده

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
ممنونم مهربونا من پرستارم انشاا... جاهایه دیگ ک کار داشتید واستون جبران کنم خدا کنه حداقل نمازمو ...

خدا دوست داره ک تو دلت عذاب وجدان انداخته یعنی ذاتت پاکه موفق باشی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بیخیال مهم نیست

شاید اطرافیانت اینجوری باشن ولی نگاه کلی جامعه اونقدرا که فکر می کنی به محجبه ها بد نیست

من خودم بیشتر از ده ساله که چادری ام و تا حالا هیچ بی احترامی بهم نشده و کسی بهم توهین نکرده غیر از همین نی نی سایت

وای یاد خودم افتادم ناراحت شدم حجاب دارم ولی پایبند نیستم کافیه شوهرم یه اشاره کنه که بردار   ...

میبینی دقیقا منم همینطورم

ینی اون کارو میکنم ولی بعدش ب شدت عذاب وجدان دارم

دقیقا مثله دوستایه من عزیزم حجاب داشتن لیاقت میخواد درک کافی هر کسی اینو نداره تو برایه خودت باش به خودت احترام بزار به بقیه چه همونجور که اونا نمیزارن تو دخالت کنی تو هم نزار دخالت کنن بگو حجاب خودمه اختیارشو دارم 

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی
میبینی دقیقا منم همینطورم ینی اون کارو میکنم ولی بعدش ب شدت عذاب وجدان دارم

میگم کاش شوهرم راضی میشد چادر سرم نکنم...خودم حجابو دوس دارم ولی اینکه با اجبار دارم چادر سرم میکنمو دوس ندارم..شأن چادر بیشتر از ایناس که بخاطر اجبار بره رو سر ادم

هرچی بهش میگم درک نمیکنه

حتی برا مسافرتا میگم عزیزم مسافرته سخته مسگه نه مگه ادمای این شهر با اون شهر فرق داره؟😔

خداروشکر که انقد روم غیرتیه

ولی خوب نیست اینجور😓😓

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

سلام زری خانوم یه راه واسه نماز خودم اجراش کردم عالیه تا حالا قضا نشده 

ببین عزیزم نمازهاتو هر کودومو سر وقت بخون مثلا ظهر رو ظهر عصر رو عصر هم علاقت به نماز بیشتر میشه هم حضور قلب تو نماز بیشتر میشه 

به اینم فکر کن که هر نماز ممکنه آخرین نمازی باشه که فرصت داده شده تا بخونی 

در مورد حجابت بگم که باید اطلاعاتتو در موردش بیشتر کنی تا دوستش داشته باشی از ته دلت اینطووری خجالت نمیکشی و افتخار میکنی که در یه مجلس که بیحجاب زیاده حجاب داری اگه همینطوری یهو جاب داشته باشی با حرف دو نفر برش میداری بعدشم باید تصمیمتو بگیری به حجاب داشتن یا نداشتن نه اینطوری مستاصل که با هر حرفی خجالت بکشی 

قربانت 

استارتر درمودر اینکه میگی نماز نمیخونم ولی عذاب وجدان دارم

وقتی اذانو میگه به خودت بگو برم 5 دیقه نمازمو بخونم بیام دوباره ادامه کازمو بکنم

چون واقعا نماز اونقدرا وقت نمیگیره

منم هروقت حسش نیست هی میگم زیاد طول نمیکشه و پامیشم میخونم