این رفتار بنظرتون زشته؟
لطفا بهم بگیددددد
یکی از فامیلامون هستن. ۱ماه و نیم پیش ازم یه پولی قرض گرفتن خیلیییی ناچیز در حد یه تومن. گفت سرماه بهت برش میگردونم. من حقیقتش اصلااااا برام مهم نبود. پولی نیست. برنمیگردوندم مهم نبود برام. ولی بعد اون ماجرا یه بار باهم رفتیم بیرون درحالیکه هنوز بدهیش به من سرجاش بود، رفت جلو چشمم ۲ تومن پول ۲۰ میل عطر داد. بازم برام مهم نبود. با اینکه بدهی بقیه قطعا اولویت داره و شاید بقیه هم به پولشون نیاز داشته باشن هرچند ناچیز باشه، باز گفتم شاید این حالشو الان خوب میکنه و .. . دیگه حتی بهش فکرم نکردم. امروز باز بهم زنگ زده آمار خریداشو بهم میده. میگه ۲ میلیون فلان لباسو خریدم و ... . بعد تهشم میگه الان واجب نبودا چون حال روحیم خوب نبود خریدم واسه خوشحالی خودم.
من میگم باشه اصلا حال روحی تو اولویت، خب چرا میای بهم میگی؟ وقتی هنوز بهم بدهکاری
بعد همچنان که بهم بدهکار بود اومد یه لباسم ازم قرض گرفت واسه یه شب که میخواست بره دیت. منم با کمال میل دادم مشکلی ندارم با قرض دادن لباس واقعا. ولی حالا یه هفتهست منتظرم برگردونتش.
من اصلاااااا روشو ندارم بهش بگم.
تهش اگرم مجبور بشم بگم لباسو میگم. که اونو برگردونه چون بهش نیاز دارم واقعا
ولی خیلی داره بهم برمیخوره
قبلا هم چندین و چند بار ازم پول قرض گرفت همیشه هم دیر پس میداد. کمترینش با اختلاف یه ماه از موعدی که قرار بود پس بده.
حالا بگین چه رفتاری بکنم که فکر نکنه اسکولم