2821
2789

میشه کمکم کنه؟؟؟ خواهش میکنم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سؤالی هست بفرمایید ♥️

در مرحله اول که باید عکس تایید کنیم

برا من عکسی نزده فقط زده پیگیری از ثبت احوال

میکنم روش میگه کد ملی و تاریخ تولد و سریال پشت کارت ملی رو وارد کن

وارد میکنم میگه عکسی یافت نشو

چیکار کنم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

جان

پرسیدم سوالمو بالا

خواهش میکنم

من دیشب ساعت ۱۲ کردمچون دوستم زنگ زد گفتا نت ها افتضاحه تا سایت اوکیه برو تایید کن

پرسیدم سوالمو

مشکل از سایت نیست

من مشکلم چیز دیگه ایه

در مرحله اول که باید عکس تایید کنیم برا من عکسی نزده فقط زده پیگیری از ثبت احوال میکنم روش میگه کد م ...

شناسنامت عکس داره؟

برو کافی نت یه قطعه عکس هم ببر با خودت اونا شایو بتونن تو ثبت احوال بارگذاری کنند

در مرحله اول که باید عکس تایید کنیم برا من عکسی نزده فقط زده پیگیری از ثبت احوال میکنم روش میگه کد م ...

مرحله اول بالای استعلام از ثبت احوال یه گزینه دیگه هم هست اونو بزن

بعدش یا همون موقع تو سایت از عکس سه در چهارت یه عکس بگیر تا خودش فرمتشو تنظیم کنه یا اگه از قبل تو گالری داری اونو بارگزاری کن

“یا صاحب الزمان ادرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃

سایتش باگ داره چندین بار رفرش کنی اوکی میشه اگرم نشد بایه مرورگر یادستگاه دیگه امتحان کن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز