دخترم 4 ماه و ده روزشه براش کمکی رو شروع کردم میخواستم بدونم بجز فرنی و حریره و یرلاک برنج و پوره ی کدو و هویج چه چیز جدیدی میتونم بدم بخوره لطفا تجربه هاتون رو بهم بگید
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی از دوستانم و حتی تو همین سایت نظرشون این بود که 4 ماهگی بهترین زمان برا شروع غذای کمکی و بچه ها در اینده خوش اشتها ترن منم برا دخترم شروع کردم خداراشکر خوبم میخوره مشکلی هم نداشته تا الان
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خیلی از دوستانم و حتی تو همین سایت نظرشون این بود که 4 ماهگی بهترین زمان برا شروع غذای کمکی و بچه ها ...
اصلش تو کارت هم نوشته ۶ماه تمامه.نظر دوستان چیییه اگه نظر دکترشه حرفی نیست
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
رفلاکس داره دخترم بخاطر رفلاکسش و اینکه تو همین سایت خیلی از مادرا 4 ماهگی کمکی رئ شروع کردن و راضی ...
پسر منم رفلاکس شدید بووود ی ساللل تمام شیر خشک مخصوص خورد ولی ۶ماه تمام شروع کردم ب غذا چون دکترش گفت مسکل وزن نداره اگه حس کنیم کم بود وزن داره میگیم ک زودتر شروع شه یا نه...در کل مخالف روش شمام.موفق باشید