2777
2789

سلام دوستان 

من چند هفته پیش یه سقط دوقلویی تو ۶ هفته داشتم و بعدشم هیچ مشکلی نداشتم و سرحال بودم تا سه روز پیش که یه هویی غش کردم و درد رحمی داشتم وقتی رسوندنم بیمارستان فشارم ۶ بود و دوونیم لیتر خون شکمم رو گرفته بود که فهمیدن یه جنین هم تو لوله رحممه و سزارین شدم و لوله سمت چپم رو دراوردن 

الان دکتر به من گفته که احتمال باردارشدن در آینده رو دارم و اگه نشد میتونم از راههای ازمایشگاهی باردار شم 

خواستم بدونم کسی مثل من بوده که این موقعیتش باشه و راحت باردار شده باشه؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بخاد با همون یه لوله هم باردار میشی.خیلی ها مثل شما بودن و باردارشدن.چه جوری سه تا جنین تشکیل شده بوده؟دارو خورده بودی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خدا بخاد با همون یه لوله هم باردار میشی.خیلی ها مثل شما بودن و باردارشدن.چه جوری سه تا جنین تشکیل شد ...

مرسی عزیزم

نه اصلا حتی ژنشم نداشتم تو نسلای قبلیم داشتن .دکترا خودشونم باورشون نمیشد میگفتن از هر هزارتا بارداری یکی اینجوری میشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782788/انتخاب-بیمارستان-و-متخصص-زنان-در-اصفهان

مرسی عزیزم اما من ساکن اصفهان نیستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

مرسی عزیزم خوندم تاپیکتو خدا دخترتو برات نگه داره منم یه دختر دارم اما خوشحالتر میشدم اگه در مورد مشکلم راهنمایی داشتید😍

مرسی عزیزم خوندم تاپیکتو خدا دخترتو برات نگه داره منم یه دختر دارم اما خوشحالتر میشدم اگه در مورد مش ...

ممنونم عزیز جان

اتفاقا راهنماییم راجع به مشکلتون بود

با یه لوله با دو لوله و .... فرقی نداره

تمام در های فرج از سمت خداست

در کنار درمانها سوره ی یس بخونید خانم گل ... توکل بر خدا

نتیجه میگیرید

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
ممنونم عزیز جان اتفاقا راهنماییم راجع به مشکلتون بود با یه لوله با دو لوله و .... فرقی نداره تمام ...

اونکه بله من خودمم چهله برمیدارم و اتفاقا اینبار یاسین برداشتم که خیلی یه هویی حالم بد شد و عمل و اینا و معتقدم بخاطر این سوره بود که مشکلم خودشو نشون داد و جونم رو نجات داد اخه من امضا گرفته بودن از همسرم که احتمال مرگم هست و همه میگن معجزه شده 

دستتون دردنکنه که وقت گذاشتید دوست مهربونم