2777
2789
عنوان

لباس دست دوم بچه هاتون چکار میکنید

310 بازدید | 26 پست

دوستان زن دایی شوهرم مستحقه تو روستا محروم زندگی میکنه و اوضاعشون خوب نیس با من خیلی راحته بچه دوقلو ۹ ماهه داره و از من چند بار درخواست کرد اگر کسی لباس دست دوم بچه داشت براش بگیرم، اما ما اطرافمون بچه زیاد نداریم، من چند بار کمک پوشک و شیر خشک کردم اما خودشم فقط میتونه هزینه پوشک و شیر خشک بده، خلاصه که اگه تو کمد تکونی ها لباس بچه هاتون نیاز نداشتید من هزینه پستیش رو هم خودم میدم بهم اطلاع بدین

جالبیش اینه که خواهرشوهرم وضعش عالیه ی بچه از بهزیستی آورده و کلی هم بهش میرسه و فامیل هم فقط برای بچش لباس میخره

اما کسی اصلا به زن داییشون نگاه هم نمیندازه بخاطر همین من دلم برای دوقلوهاش میسوزه، این زمستون بچه هاش لباس گرم و کاپشن نداشتن، بچه ها رو اصلا از خونه بیرون نیاورد چون لباس نداشتن

دیدی هر کی پولدارتر، مگسان دور شیرینی هم بیشتر. مصداق رفتار همیناس

کدوم روستا هستن؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهههی من همیشه میدم به نیازمند، اما بچهام بزرگ شدن اون سایزی دیگه ندارم گلم

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏