2777
2789
عنوان

مهد گذاشتن بچه یک ساله

1686 بازدید | 14 پست

بچه‌ها نظرتان چیه اگه به خاطر کارتون مجبور بدین بچه رو بزارین مهد ، یا تقریبا تمام حقوق رو برای پرستار تو خونه میدادین که فقط کارتون رو از دست ندین؟ حالا تا بزرگتر بشه و ببینیم خدا چی میخواد!

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

نمیدونم. احتمالا تا دوسالگی اگر شرایطش بود پرستار میگرفتم بعد که تونست حرف بزت

نه و مستقل بشه مهد میذاشتمش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیلی کوچولو هست واسه مهد

کارت کار خوبی هست؟ ارزششو داره؟

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من بچه مو از یه سالگی مهد گذاشتمش. دوست ندارم بچه مو دست هر کی بذارم باشه. 

من از مهد میترسم که یه مربی همزمان نتونه به چند تا بچه زیر دو سال رسیدگی کنه، بچه گریه کنه و محلش نزارن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
هنوز خیلی کوچولو هست واسه مهد کارت کار خوبی هست؟ ارزششو داره؟

تنها ارزشش آینه که بیمه داره، فکر میکنم اگه دیگه ترم سرکار و سه سال دیگه بچه بزرگ شد من تو خونه بیکار موندم پشیمون شم

تنها ارزشش آینه که بیمه داره، فکر میکنم اگه دیگه ترم سرکار و سه سال دیگه بچه بزرگ شد من تو خونه بیکا ...

منم پسرم یک سالشه

هنوز خیلی به مراقبت احتیاج داره

حتی دو ساعت دلم نمیاد بسپارمش دست کسی

خب مسلما تو مهد اندازه مادر بهش رسیدگی نمیشه

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
واسه مهد زوده، کمترین ضررش اینه که مرتب مریض میشه، تو‌خورش پرستار بگیر واسش البته دوربینم بذار تو خ ...

واقعا ، یعنی همه جای خونه دوربین بزارم ، به پرستار برنمیخوره ، کسی رو که برا پرستاری در نظر گرفتم از آشنا هاست

من از مهد میترسم که یه مربی همزمان نتونه به چند تا بچه زیر دو سال رسیدگی کنه، بچه گریه کنه و محلش نز ...

والا تا جایی که میدونم یه مربی فقط به دو یا سه تا بچه میرسه نه بیشتر ولی به نظرم مهد مطمئن تر از خونه مردمه. راستشو بگم من به بقیه اعتماد ندارم همش استرس دارم که چه بلایی سر پسرم بیاد خب مربیای مهد دوره دیدن بلدن چجوری برخورد کنن

والا تا جایی که میدونم یه مربی فقط به دو یا سه تا بچه میرسه نه بیشتر ولی به نظرم مهد مطمئن تر از خون ...

آها الان متوجه شدم چی میگی ولی من منظور پرستار تو خونه خودم بود در ضمن به خانوم که میخوام بگم بیاد آشناست بچه‌های خودش هم ازدواج کردن قبلا هم کار پرستاری از کودکان رو انجام داده فقط عیبش آینه که باید کل حقوقم رو هر ماه یکجا بهش بدم

آها الان متوجه شدم چی میگی ولی من منظور پرستار تو خونه خودم بود در ضمن به خانوم که میخوام بگم بیاد آ ...

والا اینو نمیدونم هر جور خودت صلاح میدونی ولی به نظرم تو مهدکودک بچه ها همسنای خودشونو میبینن با هم بازی میکنن خوبه براشون حالا بازم هرجور خودت میدونی 😊😊

واقعا ، یعنی همه جای خونه دوربین بزارم ، به پرستار برنمیخوره ، کسی رو که برا پرستاری در نظر گرفتم از ...

اگه خیلی مطمینی نذار، ولی واقعا من باشم میذارم، باید بفهمی چه طوری از بچه ت نگه داری می کنه، من چیزایی خوبی نشنیدم از پرستارا، البته بعضی هاشون