2777
2789
عنوان

بیست

240 بازدید | 23 پست

پشمی برام نمونده مگه میشه مگه داریم

هسمرم رفت بار هفته پیش ۴۰ تومن داشتیم گفت ۲۰ تومنم بیارم بریم یه النگو اینه ای بخریم

دیروز۲۰ تومنش داد بدهی

اون هفته طلا ۱۵ بود امروز اومده خونه همین الان بعد چند روز سایت طلا باز کردم دیدم شده ۲۰ تومن رسما دیگ نمیشه چیزی خرید با۴۰ تومن

باید تو خواب ببینیم طلا رو

هنوز باورم نمیشع فک میکنم تو خواب دارم تاپیک میزنم این قیمت طلا رو

خودمم جدا ۲ تومن دارم برای پس انداز جمع میکنم ب نظرتون بدم سکه پارسیان یا نه بمونه

عزیزم پارسال این موقعا طلا گرمی ۲ و نیمنبودت یادمه اسفند پارسال گرمی ۸ بود.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا گرمی ۲ نیم بود دقیقا پارسال این موقع هاک من ۹ تا النگو ۴ گرمی و یه النگو ۱۰ گرمی یه گردنبند ۳۵ ...

فدا سرت غصه شو نخور.

منم اینقدر طلا فروختم موقعی که چقدر ارزون تر بود موقعی که بود گرمی ۱و ۵۰۰. فک کن.

منم ۲ ونیم فروختم💔😭

دیگه زندگیه اگر فکر این چیزارو کنیم دیوانه میشیم 😂😂😂 من سال ۱۴۰۱ به خاطر دو قرون خیلی از طلاهامو فروختم. اون موقع مفت بود

نه ۸ نبود اسفند ماه حدود ۵/۵ بود

عزیزم من یادمه همون موقع خرید داشت خالم گرمی ۸ و خوردی شد.

بعد عید اومد پایین تا ۶ تومن مسخره اش میکردیم که تو قله گرونی طلا تو تک پوش خریدی 😂

عزیزم من یادمه همون موقع خرید داشت خالم گرمی ۸ و خوردی شد. بعد عید اومد پایین تا ۶ تومن مسخره اش میک ...

نمیدونم والا شاید مثلا دو روز بالا رفته

خودم یادمه روز ۱۱ فروردین ۴۰۴ خونه برادرم بودیم و طلا شده بود ۸ تومن و گیر داده بودم طلاهامو بفروشم و پایین اومد بخرم و داداشم نذاشت و دو روز بعد اومد روی ۶ تومن

برای همین گفتم اسفند حدود ۵/۵ بوده

الان زدم تو نت نوشته ۶/۵ بوده اسفند ماه

اون موقعا دیگه رو نوسان بود.

ولی دقیق یادمه خالم رفت خرید چون میگفت بعد از سالی گرون میشه آخر سالی گرفت گرمی ۸ و خوردی.