2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

360 تقسیم بر 14باید بشه؟؟؟؟

آره! بعضی روزا 26 تا میخوندم بعضی روزا 25 تا

حساب کردم درست دربیاد 360 تا

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
عزیزم تو ۱۴ روز باید ۳۶۰ تا خوند؟یعنی مثلا نمیشه یه روزه بخونیم حتما باید ۱۴ روزه تموم بشه

میگن در طول 14 روز باید خونده بشه!  نمیدونم دیگه

یه کتاب کوچیک معلم پنجم ابتداییمون داده بود بهم... اینو و چندتا دعای دیگه واسه حاجت گرفتن

همش نوشته 360 مرتبه درطول 14 روز

من دختر خالم تو کما بود بخش شفای مریض هممون خوندیم سر 14 روز به هوش اومد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

از اونجا اعتقاد پیدا کردم