2789

اولیش این بود ک شام یه پیتزا دونفره سفارش دادیم( من گفتم زیاد گرسنم نیس و اون خیلی گرسنه بود) و بعد ۶ تا اسلایدشو خورد دوتاشو گذاشت برامن و نپرسید سیر شدی یا نه

دومیش میخاست از سوپری یچیزی بخره واسه خودش و از من اصلا نپرسید ک چیزی میخای یا نه و رفت خرید خودشو کردو اومد ( من انتظار داشتم حداقل بپرسه یا یه خوراکی کوچیک ک میدونه دوست دارم بگیره)

سومیش که برای یه کاری گفت بیا محل کارم.گفتم اگه بیام باید ناشناس بیام گفت نه برا چی گفتم چی معرفی میکنی؟گفت میگم ایشون پارتنرم یا خانومم هستش ( به نظرتون این نشونه خوبیه؟؟؟)

و به نظرتون اون دوتا اولی نشونه بدیه؟خصوصا قضیه سوپری رفته رو مخم

ب نظرم شما خودتون شخصیت ایشون رو بهتر میشناسید اگر اولییش همیشه خودشه ک همین الان بزارش کنار ولی اگر میدونی از روی نفهمیدن یا بی اطلاعی از جو رابطه است میتونی متذکر بشی بعد تصمیم بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش حق داشتی. منم که خوندم برام عجیب بود مخصوصا سوپری ولی خب نمیشه با یه رفتار نظر داد اصلا. باید بازم زیر نظر بگیریش

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

راستش حق داشتی. منم که خوندم برام عجیب بود مخصوصا سوپری ولی خب نمیشه با یه رفتار نظر داد اصلا. باید ...

اخه به نظر ادم خسیسی نمیومد واقعا مثلا تو خوردو خوراک هرجا میگفتم هرچی میخاستم سفارش میداد نمیدونم امشب عجیب رو مخم بود

اون سومی به نظرت نشونه خوبیه؟

اره خودشم گفت خیلی گرسنه هست چون سرکار بود

تمرکز نداشته از خستگی و گرسنگی جدی نگیر

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

چجوری بگم غیر مستقیم؟مثلا سوپری رو ک حواسش به نیاز های منم باشه بپرسه

همون سوپری رو گفتم مثلا حالت شوخی بگو باخنده که مثلا از منم یسوال میکردی فلان شاید حواسش نبوده صرفا یا بلد نیست

آخه مگه میشه پسر انقد سرد بی تفاوت باشه یا اینکه با دخترای زیادی بوده دیگه واسش فرقی نمیکنه طرف حساب ...

خب ما دوماهه باهمیم بعد این مدت خدایی همیشه اون شام و رستوران حساب میکنه و کمم نمیزاشت من فقط یکبار اونم با اصرار خیلی زیاد حساب کردم.ب۶د امشب از سرکار اومده بود همون اول گفت خیلی گشنمه و اینا و خلاصه از پیتزاهه فقط دوتا اسلاید موند برا من که منم البته تو لفافه با شوخی گفتم بهش ولی خندید فقط و دیگ نگف چیزی

سوپری هم خیلی ناراحت شدم ک نپرسید

واقعا امشب یکم حس کردم خسیسه.الان با این اوصاف خسیسه به نظرتون؟