2789
عنوان

زن داداشم😐

178 بازدید | 12 پست

زن داداشم رفته بود عروسی شهر خودشون

بعد از ۲ ۳ روز ک داداشم رفت دنبالش مادر زنش بهش گفت واسه دخترم خواستگار اومده نظرت چیه

داداشم خندید گف ینی چی ک نظرت چیه؟ ما ی بچه ۱ ساله داریم این حرفا چیه😐😂

مادرشوهرش گف درکمون کن نیاز ب فرصت داریم ک فکر کنیم مقایسه کنیم!!!!!!

زندگی خیلیییی خوبی داشتن و الان دختره بعد از ۱ ماه اومد وسایلاشو جمع کرد برد شهرشون میگه طلاق میخوام بچشم نبرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفهمیدم 😬

دختره ازدواج کرد با داداشم ی بچه ۱ ساله هم داشتن

با خوبی پاشد رفت شهرشون عروسی پسرعموش بود

داداشم رفت دنبالش ک بیان خونشون گفت خواستگار دارم میخوام طلاق بگیرن😐😂😂ی بچه ۱ ساله هم دارن

جانم؟

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر                      

بگو به خدا؟

والا منم اگه جایی برم و بچمو شوهرم نباشن از این کیسا هست ولی خودم شرمم میگیره

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بگو به خدا؟ والا منم اگه جایی برم و بچمو شوهرم نباشن از این کیسا هست ولی خودم شرمم میگیره

بخداااا😐😐😐بچشوووو چجوری دلش اومد نبرههه

واقعا شبا نگاش میکنم با گریه میخوابم اخه این ج مادریهه

نفهمیدم 😬

زن داداشش رفته تنهایی عروسی بعد براش خاستگار اومده مادر زن داداششم گفته بهمون فرصت بده چون طرف پولدار و اوکیه ، زن داداششم اومده خونه واسیالشو برداشته برده بچشو نبرده میخواد طلاق بگیره بره با اون

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بخداااا😐😐😐بچشوووو چجوری دلش اومد نبرهههواقعا شبا نگاش میکنم با گریه میخوابم اخه این ج مادریهه

عزیزم ناراحت نباش جوجه رو اخر پاییز میشمارن شاهنومه اخرش خوشع خدا جوابشو میده

اینا چ موجودین دیگههههچون گفته مادرشوهرش نفهمیدم😂مرسی کگفتی الان متوجه شدم

فداتشم عزیزم

تو این دنیا فقط زامبی ندیدیم همه چی دیدم جز زامبی

زن داداشش رفته تنهایی عروسی بعد براش خاستگار اومده مادر زن داداششم گفته بهمون فرصت بده چون طرف پولدا ...

اینا چ موجودین دیگهههه

چون گفته مادرشوهرش نفهمیدم😂مرسی کگفتی الان متوجه شدم