2821
2789
عنوان

ميشه كمك كنيد

82 بازدید | 17 پست

همسر سابقم ازم شكايت كرد فوش خانوادگي دادم يني صدامو ضبط كرده منم ناراحت بودم بخاطر دلايلي الان چيكار كنم جلسه شوراي حل اختلاف دارم چند روز ديگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصولا صدای ضبط شده دلیل به حساب نمیاد راحت بگو صدای من نیست من نبودم خصومت قبلی هم دارین تمام میشه

اگه اقرار کنی مثلا پشیمونی معذرت میخوای عصبانی شدی فلان کارت تمامه جرم ثابت میشه

اصولا صدای ضبط شده دلیل به حساب نمیاد راحت بگو صدای من نیست من نبودم خصومت قبلی هم دارین تمام میشه ا ...

يني جاي اثباتي نداره اگه انكار كنم ؟ تو پيام هم يجورايي فوش دادم اخه كلا بد دهنم قبول ولي نميدونستم ميره شكايت كنه

يني جاي اثباتي نداره اگه انكار كنم ؟ تو پيام هم يجورايي فوش دادم اخه كلا بد دهنم قبول ولي نميدونستم ...

پیام کار رو سخت تر میکنه ولی جای دفاع داره بستگی به نوع برنامه و الفاظ داره

پیام کار رو سخت تر میکنه ولی جای دفاع داره بستگی به نوع برنامه و الفاظ داره

بدترينشو تصور كنيد شما خيلي حالم بد بود گفتم بخاطر دلايلي هم به خودش هم به خونوادش فوش دادم خيلي بد افترا حساب ميشه نميدونم بايد چه دفاعي كنم از خودم همين الانم اشك ميريزم اصلا دروغ زياد نميتونم ادامه بدم

بدترينشو تصور كنيد شما خيلي حالم بد بود گفتم بخاطر دلايلي هم به خودش هم به خونوادش فوش دادم خيلي بد ...

سه نوع مجازات برای سه جرم داریم

توهین ساده ۵۰ ت جزای نقدی

افترا یعنی نسبت جرم مثل دززدد و کلاااههبرردار حبس

ناموووسی هم میگن قذف که ۸۰ شلااق داره

سه نوع مجازات برای سه جرم داریم توهین ساده ۵۰ ت جزای نقدی افترا یعنی نسبت جرم مثل دززدد و کلاااههبرر ...

من چه ميدونستم ميره شكايت كنه ناراحت بودم بدو بيرا نوشتم چون هي تو زندگي بهم ميگفت تو ادم درستي نيستي فلان جاها ميري فلان كارا ميكني منم گفتم بابا بسه خواهرت فلانه مادرت فلانه به همشون فوش دادم