2821
2789
عنوان

هورمون استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 70 پست
ببین یه موارد بخصوصی وجود داره که توی آزمایش نرماله ولی فقط یه پزشک ماهر میفهمه که کدوم هورمونت توی ...

پزشکم فوق تخصص غدد وبود قدیمی از اهواز

اصلا نفعمید یجورایی از درموندگی بهم یه قرصی داد گفت مشکلی نداری ولی خودم میدونم بدنم نسبت به ۶سال پیشم همش تغییر کرده ، پریودم وزنم صورتم اینا الکی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی گلم؟

فعلا قراره برم دکتر غدد

صورتم داغون شده خیلی زشت شدم سر این هورمون کوفتی

از وضعیت روانم که نگم

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

دور از جون همه خالم یه بیماری گرفت که ناشناختخ بود از غصه وناراختی مرگ دخترش بود اما پنهان با پیگیری دکتر رفتن مشخص شد چیه اولش سخت بود

من یه اختلال هورمونی تشخیص نمیدن نمیدونم چیکارکنم

فعلا قراره برم دکتر غدد صورتم داغون شده خیلی زشت شدم سر این هورمون کوفتیاز وضعیت روانم که نگم

یه خط درمیون گریه میکنم😭💔شبا که مامانم خواب یا وقتی حواسش نیست اخه کتکوریم هستم دوستامم قبول شدن رفتن من بخاطر دردم و موی سیاه زائد مجبور شدم موندم پشت کنکور گفتم حالم خوب میشه همجنان همونم😭💔💔تروخدا رفتی دکتر بهم میگی چیشد؟ ممنونت میشم

یه خط درمیون گریه میکنم😭💔شبا که مامانم خواب یا وقتی حواسش نیست اخه کتکوریم هستم دوستامم قبول شدن ر ...

ای خدا درکت میکنم

باورت میشهههههه ازمایش دادم تو ازمایشم کورتیزول نبوددددد؟همینجوریش دکتر حرفمو باور نمیکنه

چندبار دکتر رفتم سرش همشون نفهمیدن

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

شکر چیز خوب ومفیدی نیست که با قطع کردنش بهم ضرر وارد بشه شما به هرکسی بگی قند بد حذف کن درجا کم میکن ...

عزیز دلم شما یه چیزاییو توی اینستاگرام دیدی و بعد داری ناآگاهانه از اون مطالبی که ناقص هستن پیروی میکنی . حذف قند و شکر بسیار بسیار استرس رو بالا میبره و حال رو بد میکنه . درسته که قند رو با میوه و برنج هم میشه بدست آورد ولی اینا دوپامین به بدن نمیده. اگر یهویی حذفش کنی مغز پیام قحطی دریافت میکنه. علت اینکه خیلیا رژیمشون جواب نمیده دقیقا همینه .

ازمایش ۱سال پیش قابل استفادا هست؟ روم نمیشه دیگه بگم به خانوادم

نه اعتبارش از بین رفته. البته اینم بگم خیلیا اینجوری هستن. دلیلش استرس زیادیه که هممون داریم تحمل میکنیم و کیفیت زندگی و خواب

به مرز ام ار ای هم رسیدم خیلی میترسیدم اما ننوشت🥲سونو هم رفتم چیزی نبود اما پریودم افتصاح شده منی که حتی دقیقه وتایم پریودم میدونستم🥲بخاطر استرس کوفتی درس اینجوری شدم

خالم درجریان رژیم بودم بهم گفت چرا صورتت چاق تر میشی 🥲

وای...

عزیز دلم شما یه چیزاییو توی اینستاگرام دیدی و بعد داری ناآگاهانه از اون مطالبی که ناقص هستن پیروی می ...

یعنی مشکل مم بخاطر این؟ که شکر نخوردم🥲الان بخورم اوکی میشه؟ بخدا رد دادم نمیدونم چی درسته چی غلط شما بگو چی درسته الان گلم اطلاعاتتون بالاست

سال هاست ازمایش مبدم😭😭😭خود منی

دکترا چرا اینطوری شدن

اخر بهم گفتن باید بری روانپزشک :|

بابا من صورت قبلنمو میخوام خیلی زشت شدم

2825
2823
2791
2779
2792