سلام عزیزان ، کسی که هورمون استرسش یا همون کورتیزول بالا باشه و ازمایش بده منفی بشه ولی تمام علائمش رو داره باید چیکارکنه؟ چاقی شکمی که ازبین نمیره، اضافه وزنی که حتی با رژیم کم نمیشه نهایتا بزور ۱کیلو درماه ، این رژیم شاما حذف قند به طور کامل هم هست، مثلا یکی از اطرافیان فقط کمی مصرف برنج و نونش رو کم کرد و۲کیلو کاهش وزن داشت اما خودم به طورکامل ۱ماه حتی شکر توی چای نریختم یا کیک خونگی کم خوردم یا به کل قطعش کردم برنج هم ۵تا۷قاشق به طول کلی همجی رو سالم مصرف کردم ولی درنهایت روزبه روز چاق تر میشم واین برام خیلی ازار دهندست باوجود قدکوتاه و وزن زیاد 🥲میترسم موقعیت شغلی روهم بابت وزن از دست بدم
ببین یه موارد بخصوصی وجود داره که توی آزمایش نرماله ولی فقط یه پزشک ماهر میفهمه که کدوم هورمونت توی ...
پزشکم فوق تخصص غدد وبود قدیمی از اهواز
اصلا نفعمید یجورایی از درموندگی بهم یه قرصی داد گفت مشکلی نداری ولی خودم میدونم بدنم نسبت به ۶سال پیشم همش تغییر کرده ، پریودم وزنم صورتم اینا الکی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا قراره برم دکتر غدد صورتم داغون شده خیلی زشت شدم سر این هورمون کوفتیاز وضعیت روانم که نگم
یه خط درمیون گریه میکنم😭💔شبا که مامانم خواب یا وقتی حواسش نیست اخه کتکوریم هستم دوستامم قبول شدن رفتن من بخاطر دردم و موی سیاه زائد مجبور شدم موندم پشت کنکور گفتم حالم خوب میشه همجنان همونم😭💔💔تروخدا رفتی دکتر بهم میگی چیشد؟ ممنونت میشم
شکر چیز خوب ومفیدی نیست که با قطع کردنش بهم ضرر وارد بشه شما به هرکسی بگی قند بد حذف کن درجا کم میکن ...
عزیز دلم شما یه چیزاییو توی اینستاگرام دیدی و بعد داری ناآگاهانه از اون مطالبی که ناقص هستن پیروی میکنی . حذف قند و شکر بسیار بسیار استرس رو بالا میبره و حال رو بد میکنه . درسته که قند رو با میوه و برنج هم میشه بدست آورد ولی اینا دوپامین به بدن نمیده. اگر یهویی حذفش کنی مغز پیام قحطی دریافت میکنه. علت اینکه خیلیا رژیمشون جواب نمیده دقیقا همینه .
به مرز ام ار ای هم رسیدم خیلی میترسیدم اما ننوشت🥲سونو هم رفتم چیزی نبود اما پریودم افتصاح شده منی که حتی دقیقه وتایم پریودم میدونستم🥲بخاطر استرس کوفتی درس اینجوری شدم