2821
2789

من اهل یه شهر دیگه ام اومدم یکی از شهرای شمالی با یکی دوستم که یه دوست پسر داره که از شهر منه و هم شهریمه

و رفته به اون اسم و فامیل منو گفته و حای پسره گفته فلانی از فامیلشه؟ یا کجا مینشستن؟ من بابام توی شهرمون آدم سرشناسی بود فقط کافیه دهن تو دهن بچرخه من حای با پسرای فامیل حضوری حرف نمیزنم که حرف درنیارن برام( هم شهر کوچیکه هم آشنا زیاد)

مامانم الان فهمید گفت باهاش برخورد کن وگرنه میرم مدرسه آبروشون میبرم( سال اخرم)

بنظرتون فردا کتابخونه میبینمش چی بگمش؟

پسره آدم درستی نیست سیگاری رو الکلیه حرف درمیارن بعدا میگن فلانی(من) با پسر جماعت دوست بوده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هوووو خودت و مامانت چقدر شلوغش کردین

ملت نون ندارن بخورن میان حرف دربیارن که دختر فلانی دوستش دوست پسر داره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هوووو خودت و مامانت چقدر شلوغش کردینملت نون ندارن بخورن میان حرف دربیارن که دختر فلانی دوستش دوست پس ...

نخیر من پسره رو میشناسم به دوست گفته بود ملکا رو جور نمیکنی برای پسر داییم؟ در این حد بی حیا و بی غیرت

فردا حرف درمیارن ملکا خودش دوست بوده با اینا حتی فامیلمم میدونن حالا

نخیر من پسره رو میشناسم به دوست گفته بود ملکا رو جور نمیکنی برای پسر داییم؟ در این حد بی حیا و بی غی ...

از این شوخیا و مسخره بازیا وجود داره

خود منم با دوتا از دوستام کات کردم و دوست دوست پسراشون خیلی پیگیرم بود ولی خب نه تنها حرفی برام درنیومد بلکه راجع بهم کنجکاو موندن

Feminist

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز