2789
عنوان

با شوهرم چجوری …

571 بازدید | 50 پست

شنیدین میگن با مرد ها جوری رفتار نکنید که مثل مامانش نباشه و رفتار والد گونه نداشته باشین؟

بنظرتون دقیقا چیکار کنم؟

چجوری ازش بپرسم غذا خوردی؟

چجوری بهش بگم مراقبت کن از خودت؟

چجوری بهش برنامه ها و کاراشو یادآوری کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه سایت بازه😐😶😂

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

کلا نباید نگران این چیزا باشی که چی خوردی حالا به هر روشی میخوای بپرسی کتاب زنان کوچک رو بخون

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

مثلا روز در یخچال استیک نوت بچسبون یا کارایی که میکنیو برا هردوتاتون بکن مثلا میخوای کاراشو بنویسی کارای خودتم بنویس یعنی توجه رو متمرکز نکن روش

یه موضوع رو زیاد گوش زد نکن

اگه اشتباهی کرد باهاش صحبت کن

غذا رو یه بار بگو برد برد نبرد اهمیت نده خودش گشنه میمونه فرداش یادش میمونه ببره

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

زندگی من ناهارت یادت نره همین نمیخواد دیگه بعدش بپرسی خورده یا نه یا هرروز بهش اینو بگی بعضی موقع بگو

داری میری فلان جا مراقب عشق من باشیا

کاراشم نمیخواد یاد اوری کنی خودش حواسش باشه