اصفهانی هستی؟؟شما تو هر شهری که هستی دعا نویس شهر خودتو پیدا کن برو پیشش
اصفهان میتونم بیام
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
رفته بود از ی ملا پرسیده بود گفت ممکنه احتمالا موقع عقد تازه عروس یا زائو اومده جاش افتاده رو دخترت .... اون پیاله کوچولوها هست ک توش پر از آیه ست اونو ی ذره ای ریخت ۷تا آیت الکرسی و توحید خوند منو برد حیاط هربار ک ابو میرخت ی قیچی ب اب میزد هفت مرتبه
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
خداروشکرکه بارداری دعاکن واسه دختردای منم هشت روز مونده به پریودیش لک قهوه ای داره شمام اینطوربودید ...
نه
سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون