2777
2789
عنوان

سن باداری

141 بازدید | 15 پست

بچه ها یه سوال 

من الان12 هفته و 1 روزمه کسی پرسید بگم سه ماهه باردارم یا ماه دوم باردارم بعدش برم تو هفته 13 بگم تو ماه 4 هستم یا 3

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سه ماهت تموم شده وارد چهار ماه شدی .الان تو چهار ماهی بعد از هفته ۱۶ وارد پنج ماه میشی

ممنون گلم خوب پس چرا شکمم تخته تخته هرچند قبل بارداری خیلی وزنم خوب بود پر بودم از ویار شدید 8 کیلو کم کردم شکمم ذوب شد 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
ممنون گلم خوب پس چرا شکمم تخته تخته هرچند قبل بارداری خیلی وزنم خوب بود پر بودم از ویار شدید 8 کیلو ...

بیشتر از پنج ماه شکم بزرگ میشه ولی یه سریا از سه چهار ماهم یه کم‌شکم‌میارن هرکس یه مدلیه.چرا وزن کم کردی مگه غذا نمیخوری تو بارداریت؟

بیشتر از پنج ماه شکم بزرگ میشه ولی یه سریا از سه چهار ماهم یه کم‌شکم‌میارن هرکس یه مدلیه.چرا وزن کم ...

وای ویارم خیلی شدید اب هم میخورم بالا میارم ب زور دمیترون و پرومتازین سر پام بستری هم بودم کلا حالم از گوشت ماهی مرغ و برنج و نان بهم میخوره ی هو تغییر کردم اونقد سردی خوردم معده درد هم گرفتم هر وعده دو لقمه یا قاشق غذا ساده مثل سوپ برنج بدون گوشت عدسی میخورم فقط همین

وای ویارم خیلی شدید اب هم میخورم بالا میارم ب زور دمیترون و پرومتازین سر پام بستری هم بودم کلا حالم ...

پس اینجوری جنین داره از بدنت میکشه و رشدش از بدن تویه.تو باید بخوری تا اونارو جبران کنی.بعد زایمانت هزار تا بلا سرت میریزه دختر.حداقل غذا کم‌میخوری به جاش چیزای مقوی بخور.پای مرغ تخم بلدرچین گوشت بلدرچین آجیل میوه

از کی تهوعت شروع شد من الان تو شش هفتم ولی تهوع ندارم

پس اینجوری جنین داره از بدنت میکشه و رشدش از بدن تویه.تو باید بخوری تا اونارو جبران کنی.بعد زایمانت ...

از هفته 6 تا الان شدید شده

پس اینجوری جنین داره از بدنت میکشه و رشدش از بدن تویه.تو باید بخوری تا اونارو جبران کنی.بعد زایمانت ...

دکتر گفت 3 ماه دوم برم برام تقوویتی مینویسه

بعضی ها گفتن دکتر گوارش برو بجای زنان

اره خوبه مراقب خودت باش عزیزم.نی نیت دختره یا پسر؟

عزیزم هنوز سونو غربالگری نرفتم 12 فته و1 روزمه گذاشتم هفته 13 برم حالا نمیدونم جنسیت میگن یا زوده براش

اکثرا میگن بد ویاری تهوع برا دختره