2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اونجا ک رفت مواد خرید از اون یارو تو پارکینگ اینقدر اعصابم خورد شد ک نگو داره مثل رها میشه بدتر حتی

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

چند فصله؟ چند قسمت مونده تموم بشه؟ دوس دارم زود بدونم تهش چی میشه

نمیدونم چند فصله این فصله 2 هست دیگه

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

کار هومن سیدیه دیگه🤣🤣 فصل یکشو خیلی دوست داشتم دوش به جالبی اولیش نی فقط دلم میخواد دل دختره نشکنه به خسرو برسه🥲

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

اخه خسرو زن داره نمیدونی چند فصله؟ الکی دارن کش میدن

نمیدونم نهایت سه فصل بشه. کاش طلاقش بده از مائده بدم میاد🥲

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

دقیقا بازم گیر میفته میره زندان

عه اره وای خسرو بفهمه هم کارتو ازش میگیره هم خونه رو هم ماشین

من میگفتم شاید مثل مالک بشه زرنگ باشه بشینه جای خسرو ولی فعلا ک داره گند میزنه

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙