2777
2789
عنوان

اینترنت وصل شد

982 بازدید | 57 پست

♦️دسترسی به اینترنت بینالمللی فراهم شد

🔹بررسیها و اعلام مسوولان از جمله وزیر ارتباطات حاکی از آن است که دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت بینالمللی پس از حدود ۲۰ روز اعمال محدودیت فراهم شده است.

🔹همچنین در پیگیری از کسبوکارهای آنلاین نیز مطلع شدیم که واتس آپ آنها نیز همچون روال گذشته باز نشده و باید حتما از فی لتر شکن استفاده کنند./ ایسنا

@AkhbareFori

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شده ولی ضعیفه مثل قبل نیس هنوز

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند روزه با جامپ جامپ میتونم وصل شم

منم ولی خب ضعیف خیلی کنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وصل نیس ک

میخان خر کنن مردمو

الانم ک اوضاع اینجوری دیگ کلا قیدشو بزنید

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

جامپ جامپ من نمیادددد

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜 کاربری دست دو تا دوست مهربونه❤️

نه وصل نشده هر ساعتی بخوان سرورهارو از کار میندازن فقط بعضی موقعات میاره

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

واسه من که هنوز قطعه😐

از افغانی جماعت و خائن جماعت متنفرم، و اگه باهاشون برخورد داشته باشم رفتار خوبی ندارم باهاشون، پس اگه جزو این دو گروه هستی با من همکلام نشو🤍پاینده باد ایران🇮🇷♥️