2777
2789

من ی دختر خوشگل ناز دارم دومی رو باردارم دوس دارم پسر باشه بعضی از علائم میگه پسر دارم بعضیاش نشون میده بچه دختره

من قبول ندارمش در کل ولی خب من دختر دارم یه سری علائم دختر بودن واسم درست بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییی کم مو شدم..خیییلی بد ویار..تنبللل..بارداری سخت...یه حس سنگینی با اینکه اصلا چاق نیستم..

ولی میگن دختر آدم ورم میکنه..من به هیچ وجه نه چاق شدم نه ورم..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شکمم بزرگ شده نمیدونم روبه پایینه یا نه وقتی از بالا به شکمم نگا میکنم نافمو نمیبینم حرف وی تو هردو چشمم دارم ولی اونی که تو چشم چپمه بزرگتره،عاشق چیزهای شورم،موی پاهام زیاد شده،پهلو اوردم همه میگن دختر داری

نه گلم اصلا درست نیس.

من هر علایمی که بگی برای پسره برای اطرافیانمون دیدم که دختر شده و برعکس.

الانم منو یکی از دوستام با ویار و علایم کاملا یکسان جنسیت بچه هامون فرق داره.