2777
2789
عنوان

عکس📷🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 66 پست
تیپ پولداری بزن

من اندازه ی روزای سنت لباس دارم

لباسای تنم به زمان خودش ارزون هم نبودن

واسه مسافرت لباس مجلسی نمیپوشم

نترسیم و نترسانیم خدا با ماست متحد باشیم برای سربلندی کشورمان✌✌🇮🇷🇮🇷#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_آمریکا🤲جان وایت، نویسنده:▪️او فرار نکرد، برخلاف نتانیاهو، و در پروندههای اپستین هم نامش نیست، برخلاف ترامپ. برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود، لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.👌

من اندازه ی روزای سنت لباس دارملباسای تنم به زمان خودش ارزون هم نبودنواسه مسافرت لباس مجلسی نمیپوشم

خوشبحالت مرفه بی درد با خطکش محشور شی

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو از کجا میدونی پولداره یا نه😂

نمیدونی چشه

فکر میکنه من حقشون و خوردم

دلم واسه اینا میسوزه

همش آه میکشن

نترسیم و نترسانیم خدا با ماست متحد باشیم برای سربلندی کشورمان✌✌🇮🇷🇮🇷#مرگ_بر_اسرائیل#مرگ_بر_آمریکا🤲جان وایت، نویسنده:▪️او فرار نکرد، برخلاف نتانیاهو، و در پروندههای اپستین هم نامش نیست، برخلاف ترامپ. برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود، لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.👌

نمیدونی چشهفکر میکنه من حقشون و خوردمدلم واسه اینا میسوزههمش آه میکشن

تو کی حقمو بخوری فقط خیلی عجیبی از گرونی طرفداری میکنی بخاطر همین میگم وصلی

بنية هلاكه وأن يموت معذبا، صلوا على محمد وآل محمد، اللهم آمين❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 ❤️درخواست دوستی نده

خوشبحالت مرفه بی درد با خطکش محشور شی

سطح خیلی پایین

ربطی هم به میزان دارایی نداره بد برداشت نکنی

نمیدونی چشهفکر میکنه من حقشون و خوردمدلم واسه اینا میسوزههمش آه میکشن

دعوا نکنید

آشتی کنید

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

تو کی حقمو بخوری فقط خیلی عجیبی از گرونی طرفداری میکنی بخاطر همین میگم وصلی

من ادعایی ندارم

هیجوقت دفاع نمیکنم

با این حرفها به جایی نمیرسی

فقط خودت و زجر میدی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز